Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To cała ja

WAGI NA KAFETERII

Polecane posty

Gość To cała ja

Waga 23.IX - 23.X Ogólna charakterystyka Waga jest najbardziej zrównoważonym znakiem zodiaku. Wagi są czarujące, przystojne, dobrze ułożone i miłe. Dokonują trafnych ocen i mają dużo dobrych przyjaciół. Wagi bardzo nie lubią kiedy ich decyzje są podważane. Nie darzą ciepłymi uczuciami osób, które ich krytykują. Nie cierpią osób, które są okrutne dla innych. Wagom większą przyjemność sprawia obcowanie ze sztuką niż z nauką - ścieżka kariery artystycznej wydaje się więc być dobrym wyborem. Wagi potrafią zrozumieć punkt widzenia innych osób i często okazują swoją sympatię dla innego punktu widzenia. "Negatywne" Wagi zdarzają się rzadko - mogą wydawać się płytkie. Charakterystyka romantyczna Wagi powinny być czujne w romansach ponieważ mają skłonności do flirtów. Przyciągają uwagę płci przeciwnej ale powinny być ostrożne ponieważ są bardzo uczuciowe i łatwo jest im się zaangażować - choć często mają problemy z oceną czy jest to dla nich dobre czy nie. Wagi powinny dobrze się zastanowić zanim zrobią pierwszy krok bo czasem może to wywołać skandal. Nie każda osoba płci przeciwnej jest osobą godną ulokowania w niej uczuć - o tym Wagi czasem zdają się zapominać. Powinny pamiętać o tym, że niektóre osoby są rajem dla oczu - a równocześnie piekłem dla duszy. Nie wiem jak u Was, ale to cała ja

Gość To cała ja
nie wierze,że nikogo nie ma spod tego znaku

Gość ja pisalam na temat
o artystycznej to nie ale o romatyczym charakterze- 100% prawdy!

A u mnie o artystycznej własnie sporo...tyle, że mój słomiany zapał, brak regularności i lenistwo nigdy nie pozwoliły mi na dobre na tą artystyczną ścieżkę wkroszyć :P

Gość wg jarka 84
Na kafe wagi to raczej ciężkie i super ciężkie !

Gość SUZZZI
dokładna moja charakterystyka

Gość czcionka
zrównoważona??oj, nie w moim przypadku :D i kochliwa raczej też nie jestem... pozdrawiam wszystkie Wagi 🌼

Gość kjkiji
ja tez jestem waga i ta charakterystyka swietnie mnie opisuje- moze poza tymi romansami

Gość wagi na kafe to 123 kg i
więcej :(

ja też jestem waga. obsesja_ zgadzam się w 100% też mam słomiany zapał. chociaż jak się zabiorę do rysowania to kończe :D tylko pastelami olejnymi mam wrażenie że nigdy nie umiem skończyć:D

waga 23 IX - 23 X Trzeba mieć prawdziwego pecha, żeby sie urodzić pod tym znakiem. To przesądza właściwie o wszystkim. Wagi maja krótką pamięć, wzrok, dwie lewe ręce, tępy słuch i dowcip a ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku. Nie mają szczęścia do pieniędzy, powodzenia w miłosci, rozumu i zdrowia. Ze względu na to co Wagi mają i to czego nie mają - są idealnymi małżonkami. } 🖐️

myrevin jest ogólnie niezadowolonym z życia czowiekeim . nie słuchajcie go. jego wywód niema sensu. przynajmniej u mnie się nie zgadza wogóle

ja spod wagi i przegrałem zycie :P :-o ten znak nie przynosi szczęścia tylko pecha :p

Gość To cała ja
Wagom większą przyjemność sprawia obcowanie ze sztuką niż z nauką - ścieżka kariery artystycznej wydaje się więc być ..... u mnie tylko to się nie zgadza, gdyż dokładnie odwrotnie, reszta wypisz wymaluj to ja, a tak w ogóle to jest mało popularny znak zodiaku, nie znam nikogo spod tego znaku

Gość goya 007
ja jestem waga

Gość cudaczna
a do mnie to pasuje we 100% Przez całe życie udają zgodne i sympatyczne. Czasami wręcz sprawiają wrażenie, że na niczym im za bardzo nie zależy. W ten sposób udaje im się ze wszystkimi zachowywać przyjacielskie relacje. Przeznaczają wiele czasu na plotkowanie, a ich rachunki za telefon przyprawiają rodzinę o zawał serca. Wypytują wszystkich o ich nastroje i życzenia, poznają upodobania i największe sekrety. Otoczenie szybko nabiera przekonania, że Waga nawet muchy nie jest w stanie skrzywdzić i że trzeba ją zawsze bronić przed złymi osobami. Najbardziej w świecie kochają zabawę i odpoczynek, a także robienie zakupów. Godzinami siedzą w przymierzalniach i debatują ze wszystkimi nad kolorem krawata czy torebki. Raczej zostaną w domu niż wyjdą do pracy źle ubrane. Na osoby pozbawione gustu nie mogą patrzeć. Kiedy już muszą pracować, to zaraz szukają wymówek i pomocników.

Gość upupupupupupupupupup

Gość waga wagusia