Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexa83

YAS NOWE ANTY - BIERZECIE?

Polecane posty

BRAŁAM WCZEŚNIEJ YASMINELLE JEDNAK MIALAM PLAMIENIA POMIĘDZY OKRESAMI (POZA TYM REWELACJA - BEZ SKUTKÓW UBOCZNYCH) I GINKA POLECIŁA ZROBIĆ MI PRZERWĘ 2-3 MIESIĘCZNĄ, TERAZ ZAPISAŁA MI TABLETKI YAS- NOWOŚĆ NA RYNKU, BIERZE MOŻE KTÓRAŚ Z WAS TO CUDO? JAK WRAŻENIA? W OPAKOWANIU JEST 28 TABLETEK ( OSTATNIE PLACEBO) FAJNIE BO SIE NIE ZAPOMINA O WZIĘCIU PO TYGODNIOWEJ PRZERWIE.

Gość PaniXYZ
YAS właśnie przepisał mi ginekolog. Ponoś super nowoczesne pigułki (ciekawe??) Chciałam dowiedzieć się o nich czegokolwiek ale nigdzie nic nie ma. Może któraś już bierze ??

Gość PaniXYZ
nikt nie zna tabletek YAS ??? :(

Gość jakkaajuaiay
mi też przepisał więc dobrze przeczytajcie te tabletki nazywają się YAZ a nie yas. Nowy system dawkowania 24 tabl z hormonami i 4 placebo, nie robimy przerwy jemy tabsyy caly czas nie trzeba sie zastanawiac ktory to dzien przerwy ile jeszcze tj przerwy itp

Gość Pani XYZ
niestety na recepcie lekarz tak nabazgrał że wygląda to jak Yos, jeszcze nie wykupiłam, zastanawiam się czy to rzeczywiście takie cudo czy lekarz ma z tego "coś" że to cudo proponuje swoim pacjentkom

Gość jakkaajuaiay
podobno przez to ze masz 24 tabl z hormonami to akoś to lepiej wpływa na org niż 21 dni i 7 przerwy i znowopakow. Pewnie przez tak krótką przerwe nie ma az tak duzego spadku hormonow i przez to nie mam dziwnych kobiecych lotów. Fajne opakowanie tylko pieruńsko drogie za 2 op zaplailam 97,80

Gość Pani XYZ
Drogie ale wcześniej brałam Yasmin, za opakowanie płaciłam 44-45 zł., więc różnica niewielka. Chociaż jak czytałam na forum że w innych miastach Yasmin kosztuje nawet 32 zł to mnie trafiało. Jak to możliwe żeby były aż tak duże różnice w cenie na tym samym leku !! zdzierstwo!!

Gość Pani XYZ
pal licho cenę, ważne żeby je dobrze tolerować :)