Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze skrzystam

jaka zabawka była najukochanszą?

Polecane posty

Gość moze skrzystam

jaka sie najdłuzej bawiło twije dziecko?

Gość zuzaaaaaaaaaaaa
telefon fisher price

Gość zuzaaaaaaaaaaaa
a teraz krzeselko uczydelko tez fisher price

Gość babki
zwykly mis spiewajacy i ruszajacy sie za 40 zl :) mis co prawda juz przestal sie ruszac no ale nadal maly sie nim bawi. spi z nim i wszedzie musze go zabierac.nawet do miasta(ale wtedy zostaje misiek w samochodzie)

okolo 30 sekund :D żartuje. moja córka uwielbia pluszaki. ma ich sporo wiec raz tuli jedne innym razem innego ale po jakims czasie znów wraca do tych poprzednich. chyba najwiekszym powodzeniem cieszy sie ogromny pies z ikei. kupilismy go jej z pół roku temu i do dzis z nim sypia i jak go nie ma w łóżku to idzie go szukac zanim zasnie. swego czasu kochalą tez teletubisia z telewizorkiem i szczeniaczka uczniaczka i taka zielona żabe z ikei z otwoerana buzią. zauwazylam ze od niedawna uwielbia sie bawic malymi zabawkami- ludzikami littl;e people, figórkami z kinder niespodzianek, figórkami nody i butami dla lalki barbie ktore dostalą od mojej siosty. no i furrore robią klocki. potrafi przez godzine siedziec w pokoju i uklądac domy z klocków i musze napisac ze jestem w szoku bo piekne rzeczy buduje. ma wielkie plastikowe klocki, drewniane, male plastikowe i zwykle malutkie lego i z kazdych duper buduje. przedwczoraj dostala nowa zabawke "park wodny" wiec dzis od rana siedzi w pokoju i sie tym bawi. jak tylkow stalą to poleciala kazala sobie wody nalac i nie ma dziecka :D:D:D

madooonna Mój dostał ją pod choinkę,co za dziadostwo :D Syf tylko jest :P oczywiście dzieciak ma z niej frajdę :D .Zdecydowanie lepsza jest plastopianka! Nie brudzi!

moja cistoliny nie lubi. chyba jakas stara mam bo sie starsznie kruszy i ciezko z niej cos zrobic za to zwykla modelina- taka za 3 zl superr. lepi z niej rózne rzeczy a potem jej to gotuje ma juz cala kolekcje swoich dziel :D:D:D no i "malulowanie"... nawet kółka nie umie namalowac mimo ze ja ucze... za to sciane w sypialni mam pelna pieknych grubych niebieściutkich kresek :-/

moj 5letni zbiera male autka hotweels,ma ich chyba tysiac i tak ciagle je rozklada i moglby sie godzinami nimi bawic,oprocz tego uwielbia ukladac puzzle i ma swoje dwie przytulanki pluszowe ulubione spongeboba i misia,spi z nimi:)

Ja tez na gębie robie się cała zielona jak pomyślę jakie ściany mam.Aż wstyd kogoś zaprosić :classic_cool: .Paski bo kredkach i .....ślady od rowerku.

no wlasnie,sciany!!!!!!!!!!!trzeba bylo malowac pokoj niestety,korytarz i klatke schodowa tez,a najbardziej bylam zla jak zobaczylam grube krechy na moim kremowym skorzanym wypoczynku,caly byl pomazany dlugopisem,nawet nie pamietam czym ale zeszlo;)

ja ostatnio przestawilam troche meble i juz nie widac :P nie oplca sie teraz malowac bo najgorsze dopiero przedemną....

aa i ma jeszcze taką fajną mate na podłoge na niej są narysowane zwierzątka typu kotek, krówka itp i jak nadepnie na to zwierzątko to ono odpowiedni głos wydaje typu muuu itp:) tez to bardzo lubi.

Gość miaaa...23
Moja córeczka uwielbia jednago pluszaka, którego kupił jej tatuś podczas spaceru :) Śpi z nim, tańczy :) Ostatnio atrakcją jest ponad metrowy miś na którym mała leży i ogląda bajki :) Bardzo lubi też bawić się znikopisem. Ale chyba najbardziej uwielbianą "zabawką" była ... butelka po balsamie do ciała :) Co ja się nagimanstykowałam i nagłowiłam, żeby ją w końcu wyrzucić i aby mała tego nie zauważyła... córa nawet spała z tą butelką :D

Gość samochodziki ale takie mini
duze nie