Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co się ze mną dzieje

nie wiem co się ze mną dzieje

Polecane posty

Jakis czas temu zauważyłam dziwne zmiany w swoim zachowaniu. W dzień nie mogę się na niczym skoncentrowac, a silne światło mnie rozprasza jeszcze bardziej, a po dłuzszym czasie wywołuje ból głowy. W dzień nie chce mi sie nic robić, najchętniej w dzień bym spała, ale niestety studia nie pozwalają mi na to. Za to w nocy jestem zupełnie innym człowiekim. Mogę się uczyc, świetnie się koncentruję, jestem pełna życia, niestety dzienny tryb życia powoduje że zamiast w nocy cieszyć się zyciem to muszę iść spać. A że jestem śpioche to chodzę spać dosyć wcześnie, bo muszę z 8 godzin spać jak nic. Wczoraj gdy wyszłam o 23 na balkon zapalić papierosa, padał deszcz, w ciemności było słychać tylko odgłosy deszczu i wody lejącej się z rynien, to czułam się świetnie, ciemność i cisza zakłucana odgłosami padajacego deszczu dodaławy mi sił. A teraz siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić, jestem znowu bez woli życia i najchętniej bym poszła spać, ale niestety nie mam czasu by iść spać. Wcześniej tak nie miałam, dzieje się tak od jakiegoś pół roku.

Gość jesteś wilkołakiem

to nie jest śmieszne...

Gość no tak tak
oj wiem cos o tym, mam to samo tylko ze od 2 lat do godz. 18 chodze ospala i bez checi do zzycia a nocą moge szalec ... tylko wtedy wszyscy raczej spią. swego czasu starałam sie usnac ok godz 20 i wtedy rano dalo sie zyc, no ale ile razy mozna chodzic spac o 20 ... ja mam niski poziom cukru mysle ze to od tego

Gość hrabia Dracaula
a czy odczuwasz głód krwi???

Ale to jak to jest z tym niskim poziomem cukru? Dlaczego powoduje że w dzień nie chce się żyć, a w nocy aż rozpiera cię energia.

Gość no tak tak
bo przez dzien poziom cukru sie podnosi :) sprobuj jesc duzo slodyczy rano mnie to czasem pomaga

Gość ggfgfdfg
a co ci to przeszkadza, bo ja nie widze porblemu. moze jestes nocnym markiem????

Gość dziecko nocy
Mam podobny problem. I mogę powiedzieć że cukier może być nie jedyną przyczyną. Problem może być ulokowany w głowie. Zwłasza że piszesz że słuchanie odgłosów deszczu w ciemnościach dodawało ci sił. Nie masz się czym przejmowac, bo noc jest piękna. Gdy prowadzi się dzienny tryb życia może to być trochę uciążliwe, ale noc jet piękna. I tak jak niektórych ludzi cieszy letnie słońce i piękna pogoda, to my odnajdujemy radość pośród ciemności i ciszy.