Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkty

Co zrobić z chłopakiem który po seksie...

Polecane posty

Gość kkkty

na pytanie \"jak było\" odpowiada: \"ja juz sie przyzwyczaiłem do tego że nigdy nie bedzie fajnie\" ;|

Gość wymieklam
hahahahah ale dupek :)

Gość anallette
postarac sie zeby jednak miał z tego jakas przyjemnosć, bo z czzasem zacznie szukac tej przyjemnosci u innej.

Gość mam podobnie ... cmox
hahaha niezle. pewnie dajesz mu pojebac tylko po bozemu i na jezdzca, no i raz na 2 tyg. lodzik. pewnie temu taqk mowi. zrobi cos zeby było fajnie. daj mu pojebac w doope albo cos. cos nowego, bankowo wdarłą sie monotonia do waszego zwiazku

Gość kkkty
Ale po co mam go okłamywac? Ja jestem bardzo zadowolona.

\" \"ja juz sie przyzwyczaiłem do tego że nigdy nie bedzie fajnie\" \" a ma ku temu powody??? Bo jeśli faktycznie jesteś kiepską kochanką, która ma w sobie więcej ograniczeń niż elastyczności i inwencji, to mu się nie dziwię - nie jestem zwolenniczką głaskania kogoś po głowie tylko dlatego, ze to ładnie wygląda. Jesli natomiast \"wymyśla\" sobie problemy i mówi tak, bo ma taki głupi kaprys i lubi Cię psychicznie potorturować, to bym mu na Twoim miejscu podziękowała - nie kochałabym się z takim facetem. Dla mnie osobiście usłyszeć coś takiego bez powodu, to jak dostać od faceta niemały policzek

a ja bym mu odpowiedziała następnym razem: ooo to czujesz dokładnie to samo co ja... ;P pain au chocolat ===>> zgadzam się z tobą

ps a jeśli mówi serio to po co z tobą jest w takim razie? i po co ty z nim jesteś???

Gość kkkty
Ja nie wiem czy on to mówi specjalnie, przez 4 lata miał moze 5,6 razy orgazm... ;/

przez 4 lata 5-6 razy orgazm? no to na moje ma inną... albo kłamie... ;p

aniołek matołek, ale dowalanie sobie na wzajem dla zasady, kto bardziej dopiecze, jest bez sensu - no zastanów się, do czego ich to w związku zaprowadzi??? Na miejscu autorki zastanowiłabym się sama w spokoju, obiektywnie jak wygladają relacje w łóźku, na ile sie sprawdza jako dobra kochanka, czy facet flaktycznie ma konkretne powody, zeby byc niezadowolonym. W zalezności od tego, do jakich wniosków dojdze, wybiera logiczne, rozsądne rozwiązanie, która nie ma być WALKĄ, tylko zażegnaniem tego, co jest nie tak. I ta jak napisałam powyżej - są dwa wyjścia: - autorka faktycznie zawala - i w tym wypadku musi to zmienić - facet ma fanaberie i wymyśla bzdury, bo lubi jej pojechać - powiedziałbym "do widzenia", bo nie uznaję żadnych "psychicznych tortur" w łóźku" (a przynajmniej takich, na które się dobrowolnie nie godzę ;) )

a tak na marginesie - pytanie: jak ci było (bez wzgledu czy zadaje je on czy ona) jest pytaniem nie na miejscu... o seksie i swoich potrzebach trzeba rozmawiać i starać się wprowadzać jakieś zmiany ;)

klaudka 27 a ja był właśnie tak robiła, chciałabym zeby poczuł sie tak jak ja, kiedy on mówi mi takie rzecz. a na miejscu taj dziewczyny , to dawno znalazłabym kogoś kogo jestem w stanie zaspokoić

dowalanie jest bez sensu ok ale jak kuba bogu tak bog kubie jezeli facetowi seks faktycznie nie sprawia przyjemnosci facetowi, to mogl ddelikatnie z nia porozmawiac, powiedziec ze np chcialby alby dawla z siebie wiecej czy cos w tym rodzaju a nie rzucac jej takimi tekstami:o faceta ktory dba o swoja kobiete nigdy nie powiedzial by jej tak, ja po takim tekscie poczulabym sie jak szmata no sory:o

pain au chocolat --- normalnie czytasz w moich myślach

"a ja był właśnie tak robiła, chciałabym zeby poczuł sie tak jak ja, kiedy on mówi mi takie rzecz" a czy Ty nie przyjmujesz do wiadomości, ze może on ma ku temu powody??? Oczywiście nie wiem tego, ale jesli tak jest, to naprawdę nie rozumiem, jak mozna chceć być przez mężczyznę okłamywywaną. Gdybym zawalała, to naprawdę chciałabym o tym wiedzieć, bo tylko wówczas mam szansę coś z tym zrobić. Czasem ludzie bywają nieudolni - to jest może i przykre, ale niestety naturalne, ale to jeszcze nie tragedia, bo można to naprawić, "nauczyc" sie robić tak, żeby było super. a jeśli mówi jej to ot tak, bez powodu, to po co walczyć? - trzeba odejśc i tyle, a nie skazywac się na jeszcze większe męczarnie i upokorzenia. Bo chyba nie sądzisz, ze jak ona mu dowali, to on pozostanie dłużny?? - i przez takie własnie zachowanie ludzie toczą wojny, wykańczają się, a kiedy juz sa na dnie, odchodzą zdruzgotani wewnętrznie. Trzeba być totalną idiotką, żeby zafundować sobie taką przyjemnośc tylko dlatego, ze emocje biorą chwilami górę

Gość jakie pyanie taka odpowiedź
a ja się pytam na co dobre jest stawianie takichgłupich pytań po seksie? :O

Gość ies
poprostu pierdolnąć mu w ryj i wykręcić kutasa bo jak mu sie nie podoba to niech se szuka dziwki u niej zawsze bedzie zadowolony !!

Gość allllle
ale lubicie prowokacje, ojojoj...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zmienic faceta -proste....kurwa co za pytanie????????jak widze tematy on mnie bije wyzywa olewa CO ROBIC?????? albo taki to niedobrze sie robi