Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppokolenie90

Rocznik 90,demoralizacja seksualna czy porządne panienki

Polecane posty

Gość panipanna
to czemu sie nie starasz?

Gość Armin
Coś błądzisz w zeznaniach stary. Siedzisz tu od rana do wieczora każdego dnia i pieprzysz, że na nasz czasu na panny bo studiujesz i pracujesz (ciekawe kiedy) Po prostu chcesz mieć kobitę, ale coś cię trzyma

Gość jakaś kobieta
jestem z rocznika 90 no prawie 91. I w sumie to macie rację że dużo panien się puszcza ale chce zaznaczyć że nie zaczęło się w latach 90. Koleżanki naszych babek też się puszczały:p mi to się śmiać z takich klientek chce ale co mi tam nie na mnie "dziw**" wołają:p

Gość 1992
u Wy może nie chcieliście w tym wieku posmakować życia?

Gość jakaś kobieta
to nie jest tak. Ja nie wskoczyłam do łóżka z pierwszym lepszym nawet nie miałam takich myśli. Uważam że jak ktoś jest stały i kocha się tylko z jednym partnerem zabezpiecza się to jest raczej normalne.

W nowej demokracji po kmunie, to musząi być seksownie panienki. jak w piosence. Zachodni wiatr spienione goni fale.....

jesteście jacys nienormalni. Są i 12 czy 14 letnie kurwy. Ale to nie znaczy że wszystkie takie są. Napisze więc tak. Jestem z rocznika 90 i nie jestem taka jak piszecie tak więc nie życzę sobie żeby mnie obrażać wsadzajac do worka z całym rocznikiem.

Gość czaczaczaka
ah :) nic nie wiecie o ludziach. wiek nie ma nic wspolnego z zachowaniem .. to chyba otoczenie nas ksztaltuje. oczywiscie wychowanie ma tu swoja role;) ... zdecydowanie. jestem z rocznika 90, chodzilam do zasadniczej zawodowej a teraz jestem w technikum. od 1.5 r mam chlopaka i od okolo 6 miesiecy TO Z NIM MAM PIERWSZE JAKIEKOLWIEK zblizenia sexulane. i wiek nie ma nic do rzeczy, sa kurwy ale so tez takie ktore wiedza co robia ;)) najwazniejsze, zeby potem nie zalowaly :). moim zdaniem wyksztalcenie i wiek nie ma nic do rzeczy. a TY prawiczku 1987 - wg mnie boisz sie jej przeszlosci sexualnej poniewaz moze byc lepsza od Ciebie? musi CI sie mocno nudzic i chyba masz wiele czasu skoro tu codziennie siedzisz. mysle tez, ze zyjesz ' melanzowaniem' przed komputerem, 'popijawy' to cola z lodem :) .. pozdrawiam!! :)):)):)

Gość czaczaczaka
dziekuje za poparcie :) niestety wiele osob ocenia ludzi po wykształceniu :) . a kto powiedzial ze nie pojde na studia ;))? prawiczek ;> ? jestes na melaznu ze nie odpisujesz ?:)

Gość raatata
tu nie chodzi o wykształcenie, tylko mentalność dzisiejszych nastolatek. wiekszość tych głupich dup puszcza sie przy byle okazji, a pozniej tego zaluje. zero myslenia. chloną tą papke z mtv, bravo itp a pozniej sa efekty w postaciciazy u 16. żenada

Gość czaczaczaka
rocznik 90 ma w tym roku 19 lat, wiec to juz nie takie malolatki. a i owszem takie kobiety byly zawsze ! od poczatku trwania swiata. tylko ze teraz, one sie tym chwalą wiec wiecej sie o tym mowi. kiedys sex etc byly sprawa osobista, indywidualna a dzis? sex jest modny i laseczki oceniaja swoja popularnosc po ilosci chlopakow ktorym daly dupy... tak to juz jest. nic sie nie zmienilo , oprocz 'trzymania jezyka za zebami' ..

Gość czaczaczaka
prawiczku .. ona nie konieczie musi CI mowic o swojej przeszlosci :))

Gość raatata
a no wlasnie, kiedys dala dupy 4 i tym sie nie chwalila, dzis da 14 i mysli ze jest super. a kolezanki chcą ja dogonic. a jaki jest efekt sami widzimy

Gość czaczaczaka
prawiczku, byles kiedys na randce? chyba nie. a jesli tak to juz wiemy dlaczego jestes sam ... ide spac, dobranoc wszystkim :)

prawiczku jak którąś będzie Cię chciała okłamać to okłamie. O to się nie martw. Co byś zrobił w takiej sytuacji. Poznajesz jakąś kobietę no i tak się sprawy układają że się w niej zakochujesz i uważasz ją za tę jedyną. Po jakimś czasie przypadkiem się dowiadujesz że miała przed Tobą 4 partnerów i co rzucasz ją?

to się śpiesz bo skoro już 16 latki tracą dziewictwo to będziesz musiał szukać dziewczyny w przedszkolu chociaż czort wie. W erze MTV:d

moja była przyjaciółka zrobiła to kiedyś w wieku 13 lat...to dopiero :/ ja spotykałam sie wtedy z kolegą jej chłopaka i na szcescie w pore zakonczyłam tę znajomośc, bo próbował namawiać mnie do rzeczy, na które nie chciałam się zgodzić...zresztą samo to jak próbował mnie dotykać było dla mnie dziwne, bo nie odczuwałam żadnej przyjemności w tym wieku, a wręcz odrzucało mnie od takich rzeczy... w pore uciekłam... widocznie niektórzy szybsciej dojrzewają, bo moja przyjaciółka była zachwycona i niczego nie żałowała... Głupota... I takie gadanie, że zrobiła to z miłości... chłopak po jakimś czasie zerwał z nią i koniec \"miłości\"... ja niedawno skonczyłam 18 lat i nadal jestem dziewicą... i narazie nie zamierzam tego zmieniać :P

Gość taaaaaak
bo 13 latka tyle wie o miłości:) niby strach mieć własne dzieci ale ja już szykuje strategię na wychowanie głowie dziewczynki :D

Gość szparek
Patrz Prawiczek ile dziewic, ja na twoim miejscu bym się za nie brał nim będzie za późno. :-)

Teraz dziewczyny są łatwe. W czasach mojej nasto-letności tak nie było. Dziwka była dziwką, a kobiety szanowały sie trochę. Cichodajki były ogólnie znane. Nie było innych opcji. W moim bloku mieszkała taka, która za cukierki pokazywała wszystko i dawała chłopakom na lewo i prawo. Do dzisiaj się z niej śmieję, chociaż ma już dorosłe dzieci. Takie chcecie być? Proszę bardzo. Tylko potem tego nie żałujcie. To straty nie do odrobienia. Najlepsze są teksty w stylu: "jak zdradzić, żeby nie wyszło na jaw" itp. Dla mnie rekordem świata był tekst: "Jestem w ciąży, a mąż wraca z Londynu. Jak mu wmówić, że to jego?" I narzekacie, kobiety, na facetów? Faceci tez zdradzają i mają na lewo i prawo. Fakt. Ale my nie wracamy z dzieckiem na ręku. Zawsze powtarzam, że jak chcesz być szanowana, to szanuj się najpierw sama. Inaczej nie oczekuj na odpowiednie traktowanie.

no faktycznie. Faceci nie mają problemów z dziećmi co najwyżej alimenty:) no cóż nic nie poradzicie na to że dla niektórych cukierki mają aż takie znaczenie:d tylko nie wiem co Was tak to oburza. Przecież nie dotyczy to Waszych corek ani żon?:>

Gość PandiCao
ja mam 16 lat a często nowo poznani koledzy dają mi 18,19 wkurzam się,bo nie nawalam tony pudru na twarz ani nie maluję się mocno. Oczy lekko podkreślam kredką,jakiś cielisty cień rozświetlający na powieki i jedno pociągnięcie tuszem po rzęsach. Ubieram też się normalnie. Nie nosze dekoldów,bo mam małe cycki,nosze długie i luźne bluzki bo mam boczki,chociaż jestem szczupła a i tak dają mi te 19 lat! To jest powód tego puszczania się dziewczyn! Chłopak im powie,że mają 19 lat to poczują się dorosłe i sie puszczą... chociaż ja jeszcze swojego pierwszego razu nie mam za sobą,mimo,że byłam takim obiektem dla wielu mężczyzn! Nie chłopcow,bo oni mieli średnio 20-24 lat! Tak,teraz młodzieżą interesują się tacy mężczyźni więc nie ma sie,co dziwić,że dziewczyny w wieku 20 lat to totalne rozklapiochy...