Kayus 2 Napisano Styczeń 25, 2009 Ale się cieszę! Jestem prawie na półmetku, teraz będzie trochę ciężej, ale wyglądam o niebo lepiej :) Tak się tylko chciałam pochwalić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Styczeń 25, 2009 Gratuluje jest czym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hohoohp Napisano Styczeń 25, 2009 napisz dokladnie jak ci sie to udalo , ja mam 5kg do zrzucenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kayus 2 Napisano Styczeń 25, 2009 Stosuję dietę Cambridge (takie gotowe koktajle i zupki się je), czasem mam jakieś wpadki, ale się nie poddaję tylko następnego dnia wracam do diety. Kiedyś jak na diecie \"zgrzeszyłam\" to stwierdzałam, że teraz to już trudno i przez następny tydzień się obżerałam. Do tego codziennie jeżdżę na rowerku stacjonarnym bez obciążenia przez 45 minut i chodzę na masaż Rolletic 4 x w tygodniu. Mam zamiar do kwietnia osiągnąć swój cel :) To będzie pierwsze lato od kilku lat, kiedy będę się czuć dobrze we własnym ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hohoohp Napisano Styczeń 25, 2009 gratuluje, ale taka dieta chyba nie jest dla mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kayus 2 Napisano Styczeń 25, 2009 hohoop no w Twoim przypadku na pewno wystarczy jak ograniczysz słodycze i pieczywo i dołożysz trochę ruchu :) Ja miałam 20 kg do stracenia, więc musiałam powziąć bardziej radykalne środki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gafkaka Napisano Styczeń 25, 2009 hej :) moge z toba zaczac walke w zbijaniu tych 12 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Styczeń 25, 2009 na rowerku codziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gafkaka Napisano Styczeń 25, 2009 a możesz powiedziec o jakiej wagi startowałaś i ile masz wzrostu lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hohoohp Napisano Styczeń 25, 2009 ciezko mi zrzucic te 5kg, bo prowadze maloaktywny tryb zycia, ale 2 razy w tyg silke zaliczam, no i teraz jeszcze cwicze a6w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kayus 2 Napisano Styczeń 25, 2009 Brzydula na rowerku codziennie podczas oglądania "Brzyduli" na TVN hehe a w weekend to wieczorem podczas filmów wieczornych. Mam 28 lat, miałam 86 kg, teraz jest 78 - właściwie (77,9 hehe) i mam 178 cm wzrostu. Moim marzeniem jest 65-68 kg, ale jak będzie 70 to też będzie już ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gafkaka Napisano Styczeń 25, 2009 ja musze się za siebie wziośc , i to na dobre , do maja przynajmiej z 10kg --- kto ze mna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gafkaka Napisano Styczeń 25, 2009 no ja waże 70 ale wzrost 165 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gafkaka Napisano Styczeń 25, 2009 ale powiedz mi ile płaciś za te suplementy w tej diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kayus 2 Napisano Styczeń 25, 2009 gafkaka dieta nie jest niestety tania- jej koszt to 21 zł dziennie przez 3 tygodnie, ale w tym czasie nie je się absolutnie nic innego, więc odpada koszt "normalnego" jedzenia. Je się po prostu trzy posiłki dziennie- wyłącznie z diety Cambridge. Potem w następnych tygodniach je się po 2 posiłki Cambridge dziennie (14 zł dziennie- jeden kosztuje 7 zł), i jakieś normalne jedzenie do 400 kcal- warzywa, rybę, kurczaka itp. Ja przez 3 tygodnie schudłam 6 kg a teraz na tej diecie "mieszanej" spada mi ok. 1 kg na tydzień. Może byłoby więcej, ale czasem zjadałam pączka, albo pizzę- no nie mogłam się powstrzymać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh Napisano Styczeń 25, 2009 a ja mam 179cm i 64kg. staram sie staram, dojsc do 60tki, ale idzie jak po grudzie.... nie mam juz pomysłów na diete. ROK regularnych cwiczen tez nie poskutkował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hohoohp Napisano Styczeń 25, 2009 ahhhh, ja mam 181 i obecnie 65kg, zawsze mialam 60 i bylo super, teraz nie moge schudnac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh Napisano Styczeń 25, 2009 w koncu ktos z podobnym problemem. ja naprawde nie mam pomysłu. a moja dieta (rozłączna, nie łączę węgli z białkami) nie skutkuje tak jak powinna. Moj jadłospis składa się TYLKO z: twarozek odtłuszczony z owocem, kurczak z warzywami, jajecznica, czasem jajko gotowane, jogurty naturalne, od czasu do czasu chleb razowy z warzywami i herbata czerwona. teoretycznie powinno chyba isc w doł... nie wiem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gafkaka Napisano Styczeń 25, 2009 acha a gdzie to się kupuje i czy to jest dobre wogóle , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hohoohp Napisano Styczeń 25, 2009 ja az takiej rygorystycznej diety nie stosuje, ale biore CLA, HMB i L-karnityne przed silownia, zobaczymy moze to podziala, a diete stosuje MZ, ale wiadomo, ze nie zawsze mi wychodzi aahhh... moze sprobuj jakichs suplementow??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kayus 2 Napisano Styczeń 25, 2009 Dziewczyny no to Wy już macie super figurkę :) Mnie się wydaje, że jak będę mieć te 65-68 kg to już mi wystarczy odchudzania, ale zobaczymy :) Co do smaku zupek i koktajli to szału nie ma, ale dla mnie też nie ma tragedii- takie zwykłe zupki z torebki jak Knorr. Ja kupuję to tutaj: http://www.dietacambridge-polska.pl/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sagaha Napisano Styczeń 25, 2009 6kg w 3 tyg i to jest mórowane , jak się bede stosowac do zalecen tej diety /??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kayus 2 Napisano Styczeń 25, 2009 Nie wiem czy murowane- pewnie każdy reaguje inaczej, ale ja tyle właśnie schudłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daglasikk Napisano Styczeń 27, 2009 cześc dziewczyny jak tam wasze odchudzanie , ja narazie wyeliminowałam słodycze i kolacji nie jem wogóle , moja dieta to Mż mniej żreć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach