Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominajka222

Pomóżcie mi go zrozumiec, mówi ze mu zależy ALE....a w głowie jeszcze byłą

Polecane posty

Gość zapominajka222

Nie jestesmy parą, to był etap tzw. podchodów ja juz powoli zaczełą, sie angazować ale cieżko m było go wyczuć Pare dni temu bylismy na imprezie oboje sie wstawilismy, i wtedy on mi powiedzal ze on teskni jeszcze za byłą i ma ja w głowie mimo ze z rozsądku nie chce z na być ani wracac do przeszlosci (bardzo przyzyl rozstanie a minal juz rok) a ze ja mam w głowie mojego bylego no i ze on tez nie a sily z nm konkurowac Co o tym mysles? Olac go totalnie i dac sobie spokoj czy czekac na rozwoj sytuacji z nadzieja ze jednak doceni mnie i przestanie myslec o bylej Mowilam mu ze skoro o niech mysli to niech o nia walczy a on na to ze to nie ma sensu i ze on po prostu nie chce byc z taka osoba choc ne ukrywa ze teskni za milymi chwilami

Gość daruj sobie
rozsadek z sercem nie wygra. Jesli o niej dalej mysli a minelo sporo czasu od zerwania , to dalej uczucia w nim do niej sa. Wczesniej czy pozniej sprobuje do niej wrocic a Ty jestes plastrem na rany.

Gość zapominajka222
Ja go nie rozumiem, najlepsze jest to ze faktycznie moze i mam w głowie jescze byłego w koncu bylismy dobrych kilka lat razem, ale czulam ze ten facet mogłby byc kims kto do konca by mi te mysli wybił z głowy. A on nie dosc ze mowi ze teskni za eks dziewczyna to jeszcze jako argumentu uzywa teksu ze on z moim byłym nie bedzie konkurował no i mówi ze mu zalezy, ALE (co ale? jak ja nie lubie tego tekstu) no i ze nie wie czego chce bla bla

Gość zapominajka222
a moze on nie jest gotowy na zwiazek.....od zerwania mial takie przelotne znajomosci, olewał dziewczyny po 2 tygodnaich z zadna nie mogl wytrzymac dłuzej ze mna ta sytuacja sie juz cagnie i ciagnie nawet go olewalam nie raz ale wtedy on zabiegał (standard)

Gość nic z tego nie bedzie
daj sobie spokój strasznie niedojrzaly emocjonalnie facet nigdy nie dojdziesz z nim ladu

Gość daruj sobie
a kto zerwal? on czy ona? i dlaczego?

Gość Ania1986
ja miałam to samo.. nawet mi się oświadczył.. potem powiedział, że ją chyba wciąż kocha. tyle. odpuść

Gość płatek rózzz
dziewczyno uciekaj, jesteś tylko plastrem na rany...

Gość dasddas
to się po prostu nazywa klin... i właśnie w takich momentach widać, zę powiedzenie klin klinem jest do kitu.

Gość Ania1986
dziewczyno - powaznie bierz nogi za pas i uciekaj jak najdalej sie da, po co masz sie zadreczac? znajdz sobie innego, fajnego cholpaka, który nie pamieta o swojej byłej, a przynajmniej nie w taki sposb jak twoj

Gość zapominajka222
Dzieki za wszystkie odpowiedzi W sumie to nawet nie tyle rok temu sie rozstali tylko 1,5 roku temu a to jeszcze gorzej swiadczy- ze juz chyba najwyzszy czas odpuscic. Po drugie to ona z nim zerwala i to dwa razy Macie racje, mecze sie strasznie bo widzialam ze ma do mnie slabosc,wiec mialam nadzieje ze to sie rozwinie a tu takie rozczarowanie, na trzezwo nigdy nie mowil o tej byłej tylko teraz zaczal po pijaku