Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młodzi gniewni

Jestem ja i on i mamy problem... Co zrobić???

Polecane posty

Gość Kasiutellla
alo alo jest tu kto???:

Gość Młodzi gniewni
nie wszysyc zaginęli w akcji. a kasiutell to ile ma lat,ze tak sie wymądzrza?

jesli was nie stac na slub ani wychowanie dziecka, plus nie estescie gotowi, to zrzuccie sie chociaz po te 5 stow i usun, albo kup tabletki wczesnoporonne.

Gość Kasiutellla
a co? mam 15 i jestem madra:P bzyku bzyk po slubie

Gość Kasiutellla
Rany. co t za rada. rzucie sie po 5 stów i usuncie, przeciez to człowiek, ciekawe jakby ciebie ktos usuną! jakby mieli tysia to wzieli by ten slub

Gość Kasiutellla
juz lepiej zaczekac e 2-3 miesiace zeby miec na ten koscielny slub i najwyzej nie robic wesela. a czy wasi rodzice w ogóle wiedza ze zostana dziadkami?

Gość Kasiutellla
juz lepiej zaczekac e 2-3 miesiace zeby miec na ten koscielny slub i najwyzej nie robic wesela. a czy wasi rodzice w ogóle wiedza ze zostana dziadkami?

Gość wcrfdr
powiedzieliscie rodzicom oni napewno omoga na pocatku sie troche podra ale potem ok. a slub nie konieczny jest

Gość szlony kutasek to ja
Ja tez zapyliłem moja niunie jak miała 18 wiosenek i mamy teraz małą pszczółke i miodzio jest ułożyło sie. nie usuwaj!

Gość dsdjjdheggvgevgvgvdgvddd
na odwro? ty za stara on za młod? jaja sobie robisz ale tu pełno takich ludków jest moze to i dobrze:P

14:36 [zgłoś do usunięcia] Młodzi gniewni 200-300? chyba w snach! pytalismy sie i ksiadz powiedział że 600 zł +wystrrój kościoła! mówimy mu że jestem w ciąży że nie mamy tyle pieniędzy a on że było uważać! i jak tu z takim gadać!? nie w snach u nas wiecej ksiadz nie wezmie....a parafi chyba nie macie jednej w okolicy

Gość to fajnie
macie ze u was tak tanio za kocielny. mieszkam w okolicach wawy i w pazdzierniku brałam slub zarówno w wawie jak i w okolicy ksieza brali od 500zł w zwyż. ja sama miałam za700zł bo jednak zalezało mi na tym aby miec lub w mojej parafi, naprawde fajnie ze macie takie tanir]e sluby ale to nielicznr\e miejsca

Gość to fajnie
macie ze u was tak tanio za kocielny. mieszkam w okolicach wawy i w pazdzierniku brałam slub zarówno w wawie jak i w okolicy ksieza brali od 500zł w zwyż. ja sama miałam za700zł bo jednak zalezało mi na tym aby miec lub w mojej parafi, naprawde fajnie ze macie takie tanir]e sluby ale to nielicznr\e miejsca

Gość Młodzi gniewni
usunać, nie nigdy. moi rodzice juz wiedzą, nawet sie uceszyli,zę dziadkami będą

Gość Kasiutellla
No to wszystko bedzie dobrze