Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsf

Internet z naostrady

Polecane posty

Gość sdfsf

Czy posiadanie neostrady to waszym zdaniem obciach?

Gość dfgsdfhsdgf
nie, ja mam neostradę od lat i smiga za niewielkie pieniadze bez limitów, mieszkam na wsi więc to najlepsze rozwiazanie dla mnie... poza tym w neo mają taki bałagan w papierach, że czasem nie płacę kilka miesięcy a oni sie nie upominaja i mam wszystko "zapłacone" :)

Gość sdfsf
no ale ty mieszkasz na wsi i problem w tym czy waszym zdaniem neostrada jest tylko dla wiesniaków? czy jest to produkt zarezerwowany dla wieśniaków jak np BMW i posiadanie jej jest obciachem?

Gość bnspiovn eup
a ja mam pytanie do tych, ktorzy maja neostrade. ile kosztuje miesiac?? jaka jest szybkość??

Gość dfgsdfhsdgf
hahahhhahah :D ile masz lat? bo jak dla mnie wyznacznikiem "wieśniactwa" jest brak kultury, braki w wykształceniu (nieoczytanie), plastikowy wygląd i specyficzny styl bycia. A to z jakiej usługi korzystam w temacie internetu czy jakiej marki samochodem jeżdżę to raczej nie powinno nikogo interesować. Powiem jeszcze, że używam Nokii N95 i mam abonament w orange, to też jest "wiesniackie"? Pytam bo w moich kregach nikt nie kieruje się takimi "wyznacznikami wiesniactwa" ale jak widze, Ty jesteś całkiem obyta w tych sprawach. :D

Gość dfgsdfhsdgf
do bnspiovn eup: ja płacę 65 zł za 1 mega