Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona żona

pytanko do panow szczegolnie

Polecane posty

Gość żona żona

drodzy panowie(i nie tylko). Czy jesli w malzenstwie ona byla dla niego pierwsza i odwrotnie, no i jedyna w lozku, to czy facet moze miec wieksza ochote na zdrade niz taki co mial kilka kobiet??? Zeby zobaczyc jak to jest z innymi??? wypowiedzcie sie panowie, panie tez co o tym mysla, moze jakies doswiadczenia

Gość jakie pytanie taka odpowiedź
to chyba jest oczywiste, że każdy w pewnym momencie życia pragnie skosztować czegoś nowego :) jesten i nie tylko

Gość niezdradzający mąż
Żona była moją pierwszą, jesteśmy razem od 12 lat i jej nie zdradziłem. Analogiczna sytuacja jest w jej przypadku (pomimo tego, co zaraz wielu internetowych napinaczy będzie próbowało podważyć).

Gość żona żona
no wlasnie, ja jestem pierwsza dla meza i on pierwszy dla mnie. Wiecie, kochamy sie bardzo, jestesmy malzenswet prawie 5 lat. Ale wczoraj gadalismy sobie z jego pbratem, opowiadal jak to mial kilka kobiet w swoim zyciu( a jest mlodszy od niego) jak fajnie bylo, ze to raz tu, innym razem tam z taka jedna i tak se pomyslalam, ze maz sluchajac tego moze zatesknic do takiego zycia i bedzie moze chcial wyprobowac??? jestesmy szczezy wobec siebie, ogolnie jest super, uklada nam sie bardzo dobrze. Czy mam czego sie obawiac??? nie gadalam jeszcze z nim na ten temat o wczorajszym