Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfddshfdrewre

polscy faceci to takie brzydale!!

Polecane posty

Gość ZE NIBY WLOSI PRZYSTOJNI
gratuluje gustu, polska kuro :-p

ZE NIBY WLOSI PRZYSTOJNI ???? HA HA HA!!!! ALE MAM POLEWE Z TYCH GLUICH POLEK, ktore moze raz czy dwa ruszyly d**e z wlasnego kraju! mieszkam w italii 9 lat i wyhaczyc przystojnego wlocha to RZADKOSC!! Ja byłem parę razy we Włoszech i wyhaczałem Włoszki lepiej niż Włosi :D A jestem Polaczkiem ;)

ojjj bimbalek... ze niby Polkii takie niechlujne? Pewnie jest jakichs odsetek pan , ktore nie dbaja o siebie, natomiast zaluje ,ze mezczyzni nie przywiazuja uwagi do swojego wygladu:(

Gość ZE NIBY WLOSI PRZYSTOJNI
mowi sie "TO nastawienie", "polko" :-p

Gość hghffg
oj bimbałek próbuje sie załosnie bronic, bo co innego ma zrobic:D mieszkam za granica i czesto mówia obcokrajowcy mówia, ze polki to jedne z jaiekniejszych na swiecie, czego o polakach nie mozna powiedziec i to nie prawda, ze sa zaniedbana. jakis tam procent, napewno, ale nie przekracza on sredich w innych panstwach, czego nie mozna powiedziec o polskich facetach

Gość podaje przykłady przystojnych
Mufka_ (mufka32@op.pl) ojjj bimbalek... ze niby Polkii takie niechlujne? Pewnie jest jakichs odsetek pan , ktore nie dbaja o siebie, natomiast zaluje ,ze mezczyzni nie przywiazuja uwagi do swojego wygladu Widocznie ja i moji znajomi stanowimy wyjatek. Dbamy o siebie na tyle na ile powinien dbac każdy mężczyzna. Golimy się , kąpiemy, ładnie pachniemy i elegancko lub sportowo, ale schludnie ubieramy.

ja tam nie widzialam ani jednego przystojnego. jeden (pierwszy) byl CO NAJWYZEJ ladny

hghffg oj bimbałek próbuje sie załosnie bronic, bo co innego ma zrobic mieszkam za granica i czesto mówia obcokrajowcy mówia, ze polki to jedne z jaiekniejszych na swiecie, czego o polakach nie mozna powiedziec Skończyłaś? To wracaj do zmywaka Miss Mopa.

bo pewnie jakbym podała linka jakiegos faceta metroseksualnego to by ci sie spodobał, co? a tu tacy zwykli faceci...:)

widzialam przystojniejszych ale nie da sie tak odrazu znalezc na nk:P a to są tylko przykłady

akurat mi z dala od metroseksualnych. wole calkiem inny typ, moze daltego mi sie az tak nie podobaja?:P:)

Gość najlepszy jest ten tekst
"oj bimbałek próbuje sie załosnie bronic, bo co innego ma zrobic mieszkam za granica i czesto mówia obcokrajowcy mówia, ze polki to jedne z jaiekniejszych na swiecie, czego o polakach nie mozna powiedziec" :D:D:D Jak pracowałem w Czechach to standardowym tekstem przy podrywach było głędzenie o urodze Czeszek, jakie sa piekne w domyśle laska którą ktoś chciał poderwać była przedstawicielką tej niezwykłej urody :), tak się robi z cudzoziemkami i jak jakaś to traktuje serio to świadczy tylko o jej inteligencji hehehe Na studiach chłopaki tez tak podrywali dziewczyny z całego swiata, to taki banalny tekst że aż dziw bierze że któraś się na to łapie (jak jej sie facet podoba to na wszystko się łapie ale że nie kuma iż to podryw?) POLKI to ŁATWIZNA taka macie opinię, głupie POLKI

Gość hghffg
Skończyłaś? To wracaj do zmywaka Miss Mopa. akurat byłam tam na slubie kolezanki, wiec takie komentarze mozesz sobie oszczedzic:D i mozesz byc wypachniony, wygolony, umyty, ładnie ubrany i co tam jeszcze chcesz, ale i tak to ci nic nie pomoze, bo jestes przerazająco załosny:O juz bym wolała byc z brzydkim polakiem niz takim pseudofacetem o zrytym charakterze (opinia wystawiona po wielu przeczytanych komentarzach, nie tylko na tym topiku:)

Gość hghffg
najlepszy jest ten tekst - nie bultaj sie tak, bo oni nie wiedzieli, ze jestem polka (mam korzenie hiszpańskie, wiec południowa uroda):D

Gość do podaje przyklady
z tych, ktorych podalas, moze 2-3 jest przystojnych...jedno prawie dziecko a ostatni moze by i byl, ale styl ma tragiczny

sportowcy najładniejsi:P ten ostatni mi sie nie podoba ale co niektorym napewno tak :O Żebrowski tez niczego sobie, dzieciak jak dzieciak- jeszcze wyrosnie na mężczyzne:P

Od razu jakieś kłótnie!A temat beznadziejny!!Nie wydaje mi się,żeby Polacy ustępowali Włochom,Hiszpanom,czy nawet murzynom:)

najlepszy jest ten tekst "oj bimbałek próbuje sie załosnie bronic, bo co innego ma zrobic mieszkam za granica i czesto mówia obcokrajowcy mówia, ze polki to jedne z jaiekniejszych na swiecie, czego o polakach nie mozna powiedziec" Jak pracowałem w Czechach to standardowym tekstem przy podrywach było głędzenie o urodze Czeszek, jakie sa piekne w domyśle laska którą ktoś chciał poderwać była przedstawicielką tej niezwykłej urody , tak się robi z cudzoziemkami i jak jakaś to traktuje serio to świadczy tylko o jej inteligencji hehehe Na studiach chłopaki tez tak podrywali dziewczyny z całego swiata, to taki banalny tekst że aż dziw bierze że któraś się na to łapie (jak jej sie facet podoba to na wszystko się łapie ale że nie kuma iż to podryw?) POLKI to ŁATWIZNA taka macie opinię, głupie POLKI Dokładnie już jej nie chciałem tego pisać. Jak podrywałem Włoszki to też im mówiłem, ze Włoszki to najpiekniejsze kobiety na świecie :P Baby są głupie i wszystkie kłamstwa łykają. Potem myslą, że to prawda co im wmawiaja napaleni Turcy i piszą takie głupoty na Kafeterii :O

bimbalek a w kalafe chcesz?? polki nie sa glupie, tzn na pewno nie wszystkie:D nie uogolniaj mi tu tak:)

hghffg Skończyłaś? To wracaj do zmywaka Miss Mopa. akurat byłam tam na slubie kolezanki, wiec takie komentarze mozesz sobie oszczedzic i mozesz byc wypachniony, wygolony, umyty, ładnie ubrany i co tam jeszcze chcesz, ale i tak to ci nic nie pomoze, bo jestes przerazająco załosny juz bym wolała byc z brzydkim polakiem niz takim pseudofacetem o zrytym charakterze (opinia wystawiona po wielu przeczytanych komentarzach, nie tylko na tym topiku To tylko świadczy o tobie jaką jesteś idiotka skoro oceniasz kogoś po wypowiedziach na kafeterii. W realu i do znajomych jestem zupełnie inny. Niemal wzorcem charakteru faceta. Głupota jest nieuleczalna.

Denn 13 Od razu jakieś kłótnie!A temat beznadziejny!!Nie wydaje mi się,żeby Polacy ustępowali Włochom,Hiszpanom,czy nawet murzynom Bo taka jest prawda. Wszyscy wyglądają podobnie.

kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl bimbalek a w kalafe chcesz?? polki nie sa glupie, tzn na pewno nie wszystkie nie uogolniaj mi tu tak Nie wszystkie, ale niektóre z Kafeteri są głupsze niż ustawa przewiduje.