Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boguśka linda

Czy moge taka kiecke zalozyc na wesele?

Polecane posty

Gość
a dlaczego nie???? dla mnie ok

Gość dobra tradycja..
fajna

suknia na zdjeciu wydaje sie nieciekawa, ale tak jak mowisz wydaje mi sie ze jak sie ja ubierze to super bedzie wygladac.do tego jakies extra dodatki, fryzura i moim zdaniem bedzie super. Idealna na wesele:) pozdro:P

Gość boguśka linda
bimbalek daczego Polki? ta kiecke akurat kupilam w UK

Gość boguśka linda
vioonna jak ja zobaczylam na wieszaku to tez mi sie wydawala taka zwyczajna, ale na szczescie ten prosty kroj skusil mnie zeby ja przymierzyc, na szczescie, tylko zastanawiam se wlasnie co z tym weselem, no i jak juz to jakie dodatki p.s. jestem blondynka jakby to pomoglo

Gość wellthen
strasznie pomięta...;)

Gość pasternak i rzepa
ujdzie.ja jednak wolę ciuchy od ck:)

Gość boguśka linda
wellthen strasznie pomięta... no ta na fotce akurat tak ;)

Gość boguśka linda
mi podoba sie wiele karren milen ale szkoda mi kasy, bo mam juz za duzo kiecek, zeby na nastepna wyrzucac 500zl

Gość dyskryminacja
brzydki kolor, szara albo czarna byłaby lepsza

Do Boguśka linda - uważam że jest fajna i na wesele przyjaciółki jak najbardziej. Przydałby się do niej jakiś fajny szal (np do kościoła) lub bolerko, lecz nie wiem w jakim kolorze. A z innymi dodatkami nie przesadzałabym, bo sam kolor jest już dość intensywny. Może jakieś kolczyki...? I pamętaj że Ty masz się dobrze w niej czuć, więc jak piszesz że świetnie na Tobie leży, to super - będziesz się dobrze w niej bawiła! Miłej zabawy! :)

Gość boguśka linda
zle sie czuje w czarnym kolorze, z reszta nie chce czarnej kiecki na slub przyjaciolki, szara tez odpada

Gość boguśka linda
chyba te srebrne dodatki beda najlepsze, chociaz szkoda, bo mam zlotych duzo, zlote buty, no ale coz bedzie okazja na nowe zakupy ;)

Gość sukienka ladna ale
kolor oczojebny obrzydliwy.ale jak lubisz ten kolor, to na wesele sie nadaje, mam tylko nadzieje,ze nie rozbola wszystkich oczy

Gość boguśka linda
w rzeczywistosci az tak nie daje po galach, zalezy z reszta w jakim swietle i tez tak bardzo sie nie swieci

ladne ale nie pasuje znow rozowy kolor:O wystarczy ze sukienka jest rozowa. ja polecam srebrne dodatki

Gość boguśka linda
wiejskie????? hmmmmm, wiejsckie to raczej wydawaja mi sie jakies falbaniaste kiecki itp. no ale kwestia gustu, ja po prostu zle czuje sie w czarnym chociaz podoba mi sie i jest elegancki

Gość dyskryminacja
jak lubisz eleganckie rzeczy to sam krój nie załatwi sprawy bo kolor pierwszy rzuca się w oczy wybierz bardziej stonowana barwe materiału, kój stoi na drugim miejscu wyobraź sobie kobiete w wycietej czarnej sukni ze srebrnymi dodatkami i kobietę w oczojebnej różowej sukience z mniejszym dekoltem która wygląda bardziej elegancko?

boguśka linda bimbalek daczego Polki? ta kiecke akurat kupilam w UK' Brytyjki to też bezguścia i paszczury do tego. Tyle, ze Brytyjki pewnie by tej sukni nie kupiły, a Ty kupiłaś. a tak powżni. Nie jest jakaś tragiczna, ale nie jest tez elegancka. Tak naprawdę to takie tanie byle co. Penie bedzie na weselu sporo kobiet w mniej wiecej podobnych.

Gość boguśka linda
trudno, najwyzej dla niektorych bede wygladac wiesniacko ;( ale chyba raczej ja zaloze, jakos najlepiej sie w niej czuje

Gość cyklopka
mysle ze ladna jest, wcale nie wiesniacka, delikatne dodatki, ladne buciki i bedzie git, wesele to nie przyjecie u prezydenta, jak na wesele jest wystarczajaco elegancka