Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienka1011

Czy 81 cm w biuscie

Polecane posty

Gość a ile w talii
cienka - nie narzekaj! przynajmniej proporcje masz dobre, a przytyc moze kiedys sie uda... :) wiekszy problem mialabys majac kiepskie proporcje - to trudniej zmienic, prawie niewykonalne...

Gość cienka1011
No tak ja nie zakładałam z góry że microgynon mi pomoże ale mam sporo koleżanek które po nim przytyły więc myślałam że może mi też pmoże. No ale niestety na mnie nie działa.

nie będę się sprzeczać co jest gorsze, każda z nas ma inny problem jeśli chodzi o zanik pupy, słyszałam, że są takie specjalne majtki z silikonowymi wkładkami na pupie, żeby wyglądała na pełniejszą,coś jak stanik push-up, tylko na tyłek :P to nie rozwiąże problemu, ale zawsze coś :)

Gość a ile w talii
no by mi sie cos takiego przydalo ;) bo obwod bioder, a pupa to dwie inne rzeczy...ja mam plaski tylek i tyle ...jedynie szeroki :p

Gość looloo
taka twoja uroda. moze to dziedziczne??

Gość a ile w talii
skoro pisze, ze wazyla wiecej i miala inne wymiary...to chyba nie dziedziczne :D

Gość cienka1011
Takie majtki to raczej odpadają bo bym się napewno w nich źle czuła. Chociaż kto wie. No ale i tak by pewnie śmiesznie to wyglądało z moimi chudymi nogami. Aż dziwne że taki leń jak ja jest taki chudy. Jak się nic nie robi to raczej powinno się przytyc.

Gość looloo
nie koniecznie ja jako nastolatka bylam przy kosci od jakis 3 lat jestem taka jak moje siostry i babcia.....taka kruszynka

Gość cienka1011
No moja mama też jest jest dośc chuda ale rok temu miałam dobre wymiary tak jak już pisałam. No ale to było rok temu... Już zapomniałam jak to fajnie było:(

Gość looloo
szczerze sie przyznam ze troche prztylam po tabletkach anty ale to nie jest wyjscie z sytuacjii...idz do apteki i popros o syrop na apetyt moze to ci cos pomoze bo on jest jeszcze z witaminkami a moge zapytac ile masz lat??

Gość cienka1011
A może ktoś ma jakieś pomysły żeby mi w tych biodrach trochę przybyło. A może te odżywki dla sportowców>

jeśli jesteś chuda, zima to twój czas załóż np. 2 pary legginsów lub rajstop (żeby pogrubić nogi) i spódniczkę np. do kolan lub krótszą, będziesz super wyglądać zawsze możesz nakładać kilka warstw ubrań, żeby wyglądać grubiej

Gość cienka1011
Mam 19. Już raz w aptece się pytałam o coś co pomoże mi przytyc ale chyba trafiłam na kiepską farmaceutke bo nawet nie umiała mi pomóc. Coś wymyślała że może jakieś witaminy ale nic konkretnego. No i nic nie kupiłam.

Gość a ile w talii
a zmienilas cos w trybie zycia / odzywianiu, ze tak schudlas?

Gość cienka1011
Juz tak robiłam ale to się źle czuje bo jak założe rajstopy grube, dresy i dopiero na to jeansy to niby lepiej przylegają te jeansy ale jakoś takie sflaczałe się wydają. A spódnica odpada bo wszystkie buty mi w łydkach odstają.

Gość cienka1011
No tak myśle ze schudłam ze stresu. Chłopak w więzieniu itp.... Ale już od pół roku wszystko wróciło do normy, żadnych większych stresów. A waga dalej w miejscu.

to nie kupuj kozaków do łydek, tylko do półłydki,trudno je znaleźć, ale dziewczyny o szczupłych nogach lepiej w takim wyglądają (jeśli jesteś wysoka, bo jak niska to nie polecam) zresztą, nie bardzo rozumiem twój problem, teraz jest moda na szczupłe dziewczyny, możesz kupić każdy ciuch, itd. staraj się szukać pozytywów w swojej sytuacji może zapisz się na siłownię z dobrym instruktorem, który ułoży dla ciebie dietę i zestaw ćwiczeń na rozbudowę mięśni, nawet będąc szczupłą, ale z ładnie wyrzeźbionym ciałem, będziesz się czuła lepiej w swoim ciele i jeszcze jedno: zaakceptuj siebie, nie ma ideałów

Gość cienka1011
dziękuję za rady ale jak pomyśle sobie jak kiedyś wyglądałam to dopiero teraz widzę ze wtedy miałam z czego się cieszyc bo przynajmniej faceci się za mną oglądali. A teraz źle się czuję sama z sobą i mam nadzieję że wkońcu znajdę sposób na powrót do dawnej siebie.

Gość cienka1011
A ztymi ciuchami to nie tak do końca tak łatwo bo nie zawszę moża znaleźc rozmiar XS.

Gość a ja Ci zazdroszczę
mam 81-62-88 czyli podobnie ale biodra za szerokie w stosunku do biustu i wyglądam jak szafa, nie noszę spodni. A wzrostu 170.