Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia1911

CO sądzicie o dziewczynach które mają sponsorów

Polecane posty

ja mam koleżankę,co ma sponsora-ona ma 23 lata,a jej gach ma ze 40,i już ze 3 lata ją utrzymuje. Zanim go poznała-normalna dziewczyna,z dość biednego domu,liczne rodzeństwo,rodzice bezrobotni,teraz wielka dama,udaje,że nie widzi,gach wysłał ją na prawo jazdy,kupił samochód,wyremontował pokój w domu,kupuje ubrania,papierosy i doładowania do telefonu.

Gość z tego wynika
ze kazda ktora spotyka sie z faciem starszym niz te standardowe 3-5 lat i zyje na jego utrzymaniu to prostytutka..gratuluje...

Gość omgooooooood
Mengele Takie dziewczyny to k**wy ktore zasluguja na to zeby zostac zagazowane co za hołota umysłowa ,ty sie chyba w średniowieczu powinienes/as urodzic i pasać tam bydło

To są prostytutki tylko inaczej nazywają to co robią, żeby oszukać samą siebie. Ale ich dusza staje się coraz bardziej nieczysta, potem depresje, problem z relacjami z ludźmi, chodzenie do wróżek i samobójstwo na koniec.

Gość tragedia te posty......
czy wy na łeb upadliscie?czy tylko jestescie zakompleksionymi pipami których zaden "sponsor" nie chciał? nazywac dziewczyny prostytutkami tylko dlatego ze maja starszych i bogatszych facetow? kazda z nas jest w pewnien sposb sponsorowana albo przez rodzicow ktorzy utrzymuja nas na studiach ,opłacaja to i owo zalatwiaja prace ,pomagaja w budowie domu albo znajduja(niekoniecznie) starszego faceta który im to zapewnia.Moja znajoma spotyka sie z 8 lat starszym facetem z wlsnym samochodem ktory zarabia niezle kupuje jej drobiazgi i doklada sie do czesnego na studia planuja razem przyszłosc...ale nikt nie smie jej nazwac dziwką ...totalny absurd ,tak musielibysmy nazwac wiekszosc dziewczyn prostytutkami!!!

Gość anullkaaa25
jak słusznie zauwazyłas oni planują wspołną przyszłosc. dziewczyny ktore mają sponsorów są tylko do bzykania, w zamian dostają kasę itp.

Gość e tam bzdury......
facetom takie pasuja ale za darmo,zonka w domu i bzykanko na lewo to ok. ale jak płacic to beeeeeee moim zdaniem te co daja na dysce za drinka czy zyja z facetem (nawet po slubie) ktory je utrzymuje to tak samo dziwki tyle ze legalne;)

Gość kiedys wpadlo mi pismo w ręce
gdzie na okladce widnial napis: "czy prostytutka to ta co stoi na ulicy czy ta co bogato wychodzi za mąz?" moim zdaniem to i to tylko rózni sie formą...nie wszystkie maja warunki bogato wyjsc za mąż ;/

Ale porąbani jesteście :D Rodzice sponsorują, mąż sponsoruje :D Może i tak, ale to nie jest tzw koorewski sponsoring :D Obowiązkiem zony jest ruchać się z mężem, a obowiązkiem meża jest ładować żonę. Obowiazkiem rodzica jest utrzymać dziecko. A jak laska daje doopy za kasę to jest prostytutką obojętnie jak będzie to sama nazywać. Liczy się ,że dostaje pieniądze z udługi seksualne. A rodzic daje kasę za frre i maż też, bo mają dzieci,rodzinę.

Gość rudy9433963
Że są o wiele atrakcyjniejsze niż ich sponsorowie ? Że dają dupy za garnek zupy starym zapleśniałym, zagrzybiałym dziadom (równiez w ujęciu duchowym) ?

Gość Jak to co sądzimy ...
????????????????? To są po prostu prostytutki Wykonuja najstarszy zawód świata i tyle, nie oszukujmy się Nie ma znaczenia jak ta praca się nazywa, może być też sponsoring :), albo po prostu prostytutka ... to wszystko

Gość bo to jest tak
Albo sponsor madrzeje i szybko szuka nowego obiektu do sponsoringu albo glupieje i staje sie mezem ;)

Gość casio 1
wiecie co, nikt mnie nie sponsoruje bo sama na siebie zarabiam ale tak naprawde z tych dwoch to gorsi sa Ci sponsorzy. Mysla, ze za pieniadze mozna wszystko nawet mloda dziewczyne kupic. Bleeeee dla nich a co do tych dziewczyn niech wykorzystuja tych glupich facetow jak moga.

Gość e tam bzdury......
te co wyzywaja panny do prostytutek chyba nigdy nie mogły miec sponsora z prawdziwego zdarzenia (nie mowie o stówce w lape za dymanko) ja sie podpisze po wiedzma,lepszy bogaty sponsor ktory szanuje i docenia kobiete niz biedny maz pijak i buc ktory cie unieszczesliwia.

Gość a ja myślę że
są to osoby słabe, które idą po najmniejszej linii oporu, aby zdobyć kasę, nie szanują siebie, nie mają ambicji.

a ja myślę, że nie będę nikogo oceniać i nikomu do łóżka zaglądać ;) jeżeli dziewczynom pasuje dostawanie kasy ze seks, a facetom płacenie za te usługi, to co nam do tego? ludzie mają skłonności do wpychania nochala w nie swoje sprawy. a ja mam naprawdę gdzieś dlaczego dziewczyny to robią, czy mają kręgosłup moralny czy wyrzuty sumienia. jedyną rzeczą, która mnie śmieszy jest to wiecznie tłumaczenie się \'trudną sytuacją materialną\'. ok,niewielki procent z nich może naprawdę ma nieciekawą sytuację, ale większość po prostu chcesz żyć na pewnym poziomie, a sponsoring im ten poziom zapewnia.

Gość whitmorka
Co sadzimy? Ze uprawiaja po prostu prostytucjie. Moga sobie robic z zyciem co chca, ich sprawa, ale niech nie beda hipokrytkami i powiedza sobie uczciwie "sprzedaje sie za pieniadze".