Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła brunetka

co kupicie swoim facetowi na walentynki?????

Polecane posty

Gość kup prezerwatywy
to nie przyniesie świństwa od koleżanki

Gość kaaatiaaaaa
mój jest na mnie obrażony i nie wiem, czy w ogóle będziemy razem, ale dostanie ode mnie coś wypasionego, słodkiego i w ogóle ;) mam już kupiony prezent, ale chcę do niego coś jeszcze dołączyć... i nie wiem co :( ----------------------------------- www.roxanne.pl - znajdź idealny prezent dla kobiety

Gość niiiina
Nic mu nie kupie bo nie zasluzyl.o !

Gość niiiina
ja nie mam kasy, wiec udam glupia, ze myslalam, ze nie obchodzimy takich bzdur. A powinnam kupic cos, bo ostatnio obiecal mi nowe perfumy, ale nie wiem czy dotrzyma slowa. zreszta, mam to w nosie. mysle, nad rozstaniem

Gość kaaatiaaaaa
może jednak wypowie się ktoś kto wie co kupić... albo zrobić...

Gość kevlan
Ja polecam gwiazdkę z nieba ;) Np. www.gwiezdnyprezent.pl

Gość Agentka csi
a ja planuje zrobic zdjecie na plotnie, ale nie nasze tylko super widok z ostatnich wakacji, takie wielkosci obrazu zeby powiesic na scianie, choc jeszcze nie wiem na pewno bo ja tez nic nie dostane :(

Gość a...i
wczoraj zerwałam i nie mam tego problemu na szczęście :P

Gość ja mu zamówię dziwkę
na całą noc:P

Gość zimnaigorąca
ja planuje zakupic tak wymarzony przez mojego miska gorset z pasem na ponczoszki, do tego jakis pokazik , szpileczki , oczywsicie gorset dla mnie:P przed slubem robilismy sobie jakies prezenty, a ost to sa jakies mile niespodzianki, niedrogie a jednak, ;)

Gość Jo-----aaaanna
Wlasnie, jak to rozegrac? Nie mieszkamy razem, muszę w tym przyjechać do Niego, ale jak, skoro zimno jak cholera. A pod ubraniem, to nie będzie takiego efektu, gdy mnie zobaczy.

Gość comacoma
Ja kupiłam już bilety na koncert rockowy, bo oboje lubimy taką muzykę, który jest dwa dni przed walentajsami:) a w ten dzień to jakaś seksi bielizna i własnoręcznie upieczony sernik (jego ulubiony). zasługuje na to, bo w zeszłym roku się postarał bardzo:)

Gość walentyna walentynowicz
Ja swojemu kupie specjalny zestaw do masazu (hot stones) po czym wymasuje go calego i na koniec wykorzystam :) + czekolade z napisem i love you more than chocolate zeby bylo co jesc po igraszkach ;)

Gość WańkyaWstankya
Ja swojemu kupię słuchawki do jego HTC, od dawna ma takie na oku :) Nigdy nie katuję swoje partnera serduszkami i misiami, sama tego nie lubię ;p Mam 23 lata, już za stara jestem aby udawać, że facetom się to podoba

Gość vngzf
koszulke z napisem typu "najlepszy facet na swiecie czy cos takiego" ogolnie nie obchodzilismy wlascicie walentynek (to beda nasze 5) ale stwierdzilam ze w tymr ouk kupie mu prezent :P

nie ma co się zastanawiać , wiadomo, że facet nie lubi żadnych słodkich poduszek, ani świeczek, dlatego najbardziej odpowiednia będzie elektronika, jakiś fajny gadżet np jakaś odjazdowa myszka do komputera , dużo takich gadżetów znaleźć można w sieci w tanich sklepach z elektroniką np medialux

to prawda Lambada, nie tylko faceci nie lubią takich prezentów, ja jestem kobietą i też nienawidzę zadnych misiów i tego typu słodkich prezentów ble ;) Wolę coś praktycznego albo ładnego w sensie bardziej kobiecego, jakąś bizuterię, albo coś co odpowiada moim zainteresowaniom bardziej. Dzięki za linka do Medialuxa, poszukam tam czegos dla mojego faceta ;)

Gość Przzzeeememeememk
Aetka no i jeszcze kondomy kup na ten wieczór:)

Gość natuśa
mój facet zawsze kupuje duże poduszki w kształcie serca, kwiatki, świeczki zapachowe... tworzy nastrój, kino, wino, prezenty a to ja zawsze przypominam sobie o walentynkach jak wracam z pracy i wchodzę do sklepu po pieczywo... no i właściwie jak zobaczę jakiegoś lizaka w kształcie serca to kupuję ale on zawsze pamięta..

Gość Alicja asdfgwerty
I wy na serio obchodzicie ten dzien ? Przeciez to zadne swieto, to typowo wymyslony komercyjny dzien zeby sprzedaz szla.. Troche mi was zal, jakie smutne musza byc wasze zwiazki ze tak duzo oczekujecie po takim dniu .. Dla mnie wazniejsze jest ze moj maz pamieta o mnie na co dzien i na codzien slowami lub czynami pokazuje mi milosc niz wymuszony prezent o ktorym musi niby pamietac bo jak nie to kobieta sie obraza bo nie ma jak sie pochwalic kolezankom... Zdecydowanie nie uznaje tego "swieta"

walentynki hahha dobre sobie dzien zakochanych hahhhaha ten dzien jest wymyslony tylko dla zysku korporacji. presznety prezeciki itp, to jest zalosne jak dla mnie dzien zakochanych powinien byc 36 dni w roku i slowo kocham i przytulenie do siebie powinbo wystraczyc a nie prezenty i gadzeciki smieszne serio nie widzicie tego?!

A które świeto nie napedza handlu ? wszystkie, nawet dzisiaj ten głupi tłusty czwartek sprawia, ze kazdy kupuje kg paczków. Wszystkie świeta sa mocno skomercjalizowane, nawet te chrzescijanskie, gdzie np ateisci wymieniaja sie prezentami na gwiazdke. Ale "jedzie" sie głownie po walentynkach. A argument w stylu, ze "kochac i mowic sobie mile slowa powinno sie przez cały rok" mozna tak naprawde podpiąć pod kazde świeto. Bo po to sa świeta, urodziny, dzien dziecka, Wielkanoc, matki boskiej zielnej itd., zeby w ciagu roku była okazja, zeby zostawic wszystko i ten jeden dzień poswiec na spędzenie danego swieta. To fajny pretekst, żeby zrobic cos innego, a nie dzien podobny do drugiego. Ja nie mam z kim obchodzic w tym roku walentynek, ale to nie oznacza, ze bede hejtowac inne pary i wrzucac na nich, ze maja zalosne zwiazki, bo kupuja sobie serduszka i kubeczki. i dobrze, niech kupuja, przynajmniej maja beke i fajny dzien, ja tam sie ciesze, ze sa takie okazje i kiedy ludzie umieja razem po prostu świetowac a nie obmyslaja jakies durne filozofie do prostego, milego swieta.

Gość Alicja z krainy lodu
Piszesz tak bo jestes sama i idealizujesz to niby swieto. Ciekawe czy w zwiazku bedzie dla ciebie wazny kubek na walentynki od meza czy kwiatek bez zadnej okazji.. Takie swieta z reguly obchodza mnoww zwiazki albo nie do konca szczesliwe ktore w oczekuja ze w ten dzien nagle wszystko sie naprawi. Stale szczesliwe zwiazki nie zwracaja na to uwage bo dla nich walentynki sa co dziennie. Pozatym porownanie walentynek do. Urodzin czy wielkanocy jest bardzo nie trafione..

A co zlego jest w Walentynkach? Jesli jest sie zakochanym oczyiscie 14 robi sie cos co sprawia drigiemu przyjemnosc ale my robimy sobie prezenty , chodzimy do kina i restauracji czesto...

Gość mycha2489
Ja do Walentynek mam maly sentyment, ale nie gniewam sie na mojego narzeczonego kiedy zapomina, poniewaz on to nawet o swoich urodzinach nie pamieta. Dla mnie tez najwazniejsze jest uczucie, ktorym darzymy sie na codzien, a nie jeden raz w roku. A ogolnie to faceci juz tak maja, ze o takich swietach nie pamietaja ( nie wszyscy, ale wiekszosc ), mimo tego, ze przed nosem w sklepie wisza serduszka, tak po protu juz jest i musimy sie w koncu do tego przyzwyczaic, najwazniejsze jest, zeby nas szczerze kochali za wady i zalety, a jesli nie potrafia niektore kobiety tego zrozumiec, to dawac swoim facetom do zrozumienia, ze zblizaja sie takie swieta i tyle. A co do prezentow to tez uwazam, zeby nie dawac rzadnych kiczow w stylu jakis maskotek, serduszek itp. bo faceci takiego czegos nie lubia. Wystarczy mila atmosfera w domu we dwoje.

Gość dsfdsd
Pytasz się co z facetami? Faceci utrzymują was na codzień więc odkichaj się.

Gość 45678ijt
Najlepiej jakąś tzw. luksusową prostytutkę to chłopina poćwiczy trochę praktyki.