Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaonkaaaaaa

masz ZŁY dzień to wejdź

Polecane posty

Gość wlasnie
poznalam dziewczyne chlopaka z ktorym intensywnie krece od pewnego czasu...dno i kilo mulu...moglibyscie byc tak mili i uprzedzac ze macie dziewczyny...czy to juz za duze wymagania...

Gość morie
jestem, ogolne rozdraznienie, zwiazane ze stresem w pracy :/ ...

Gość iie
A ja dziś cały dzień siedzę sama, nie mam się nawet do kogo odezwać i mam wrażenie, że moje życie jest bez sensu :(

Gość dagda
no koments.ten z ktorym ja krecilam,a wlasciwie to on ze mna ma zone:( uuuu to bylo przykre,zwlaszcza sie sie zakochalam

Gość K-Ce90
a ja mam zly czas bo nie mam dziewczyny ... ;p

Gość dagda
dobrze ze jutro do pracy ide bo juz glupowy siedza mi w glowie,jeszcze jakiegos glebszego dola zlapie

Gość morie
Ke... ja tez "po rozstaniu", to tez powod zlego nastroju

Gość jasmutas
a ja mam zle dni od kilku tygodni. Zostawiła mnie dziewczyna. Chyba mam depresje.... :( czemu ja poprostu nie moge zaznac tego szczęcia.... :( :(

ja tez ja też!! masa nauki na głowie, a tak mi się nie chce...i też po rozstaniu od tygodnia... generalnie nie za fajnie....😭

Ja tez mam zły humor ale juz od poniedziałku czuje ze jestem do niczego.Chłopak na ktorym mi zalezy ma mnie w dupie:(:(:(:(

Gość dzien do bani
dolaczam,,,,za duzo rozmyslan, za malo pomyslow na zycie. :O przegralam zycie, skacze .......... 😭

ja tez sie dołaczam, co za dzien dzisiaj? wszytsko mnie drazni, denerwuje i irytuje

eh.....dzisiaj mam zły dzień, jutro też będzie zły dzień...po jutrze też.... shit:o nie mam czasu by pomyśleć o sobie, by zrobić coś dla siebie.... mam okropny bałagan w pokoju.... a siedzie nad notatkami i staram się cokolwiek zapamiętać...chęci brak by w ogóle chodzić na wydział, a co dopiero pisać egzamy... i nawet na wiosnę za wcześnie😭 żeby słonkiem pogrzała.....eh

czemu on mnie nie pokochał? czemu okazał się nie tym na którego czekam?? i czemu do chooja nie mogę zapamiętać i nauczyć się migiem tych wszystkich cyferek, wzorów, algorytmów.... aaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! i gdzie moja radość życia??

ta sama co zawsze...no próbowałam oczywiście:) i zdaję sobie sprawę z tego, że kiedyś zacznę patrzeć na świat inaczej, że w końcu się poprawi....ale ja teraz potrzebuję jakiegoś kopa pozytywnego a tu lipa:(

Gość 223
a ja mam sesje a nie chce mi sie uczyc... za 10 dni pierwszy egzamin a 11 dni po nim nastepny a ja nicnie umiem a nie chce mi sie kompletnie uczyc ;// jeszcze do tego pracaaaaaaaaaaaaa

Montmorlonit skąd ja to dobrze znam??? rok temu, w momencie największych egz, zostawił mnie, zdnia na dzień, tak po prostu w sumie, bo... coś tam:O pogoda była beznadziejna, nauki do zabicia i jeszcze milion myśli wokól niego... dlaczego mnie zostawił? więc jednak mnie nie kochał? a przecież mówił co innego, więc po co było to wszystko? nagle z dnia na dzień poczułam się jakby ktoś zabrał mi tlen...:O ale dzięki przyjaciołom, znajomym, rodzinie... wyszło słońce na niebo:)

pewnie, że rozmawialismy czasem miał przebłyski ale wiadomo facet to facet:/ Grunt to zająć sie sobą chyba Co za dzień do dupy!!!

Gość a ja jestem jedynaczka
i z tego powodu czesto mam zle dni. Powiedzcie, walnieta jestem????

ta sama dziękuję Ci:) dałaś sobie radę, więc jest szansa, że ja też sobie poradzę:) tylko nie wiem czy wróci mi wiara w to, że znajdę tego cholernego właściwego faceta....bo to mi najgorzej wychodzi:o

Montmorlonit nie ma za co:) z moją wiarą w fajnych facetów ... hmmm szczerze? bywa różnie...;) chyba za bardzo ufam komuś, a potem... :O nie chcę rozczarowań, kłamstw, słów rzucanych na wiatr, bez pokrycia, pięknych, cudownych słów...:O dlatego w sumie od tamtego czasu jestem sama... czasem z kimś się spotkam, kino, kolacja, piwko, spacer, ale nic więcej... narazie mam syndrom "spłoszonego dzikiego zwierzątka" i z tym już radzę sobie gorzej... ale czarnych myśli nie mam, słońce świeci, nie tęsknię za przeszłością,wiem, że nie byłam z nim szczęśliwa, wiem, że miałam milion wątpliwości... ale zaufać na nowo boję się nadal... niestety...:(