Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *zatroskany

Jak mam pomuc swojej kobiecie w

Polecane posty

Gość *zatroskany

podniesieniu jej IQ już nie mogę z przygłupem wytrzymać najlepiej niech nic nie mówi w towarzystwie bo nas ośmiesza?

Gość miałem taką pogoniłem

Gość eeeeeeeeeeeee___EE
najlepiej pom - ó - ż samemu sobie w nadrobieniu braków w polszczyźnie łojjj

Gość obserwator z twardym penisem
zatykaj jej otwor gebowy penisem.

Gość nie da sie juz jej pomóc

Gość *zatroskany
chyba tak zrobię tylko żeby nie ugryzła

Gość plej
kochane bravo girl mam ten sam problem ze swoim facetem, jest prawie tak samo tepy jak zalozyciel tego tematu. co zrobic

Gość dr inż. Looker
Poczytaj jej przed snem to wzbogaci jej ubogie słownictwo, tyle możesz pomoc bo jeśli chodzi o logiczne myślenie to nic nauka nie jest w stanie zrobić.Cieszę się że martwisz się o nią ajko katolicy jesteśmy zobowiązani do pomocy potrzebującym: słabszym, biedniejszym mniej inteligentnym które sami sobie nie poradzą.

Gość ola 26
kobiety mają mniejszy mózg nie możecie za dużo wymagać, badzcie wyrozumiali

Gość ola 26
mamy mniejsze mózgi nie możemy pomieścić tyle informacji co wy, bądźcie wyrozumiali

Gość plej
Doktorze Looker, dziekuje! uczyniles me zycie latwiejszym. zastosowalam sie do twoich wskazowek, codziennie wieczorem czytam mu baje, ale nie cala od razu, bo i tak nie spamieta co trudniejszych wyrazow. a co do logiki... no coz, pozostaje mi sie tylko pogodzic z faktem, ze lotny to on nigdy nie bedzie. doktorze mistrzowska analiza, az dziw bierze, ze doktor do opisywanej przez siebie plci meskiej nalezy. szacun!

Gość dr inż. Looker
Widzę że co poniektóre mają problem ze zrozumieniem czytanego przez siebie teksty (tzw.wtórny analfabetyzm). Jednak zachowajmy spokój wykonywanie prostych (trywialnych) prac domowych: pranie, gotowanie, sprzątanie, odkurzanie po uprzednim wytresowaniu nie powinno nastręczać zbyt dużych problemów. Czynności te nie powinny spowodować przegrzania mózgu a po kilku komplementach i zachętach z naszej strony będą wykonywane przez kobiety z uśmiechem na ustach i uczuciu spełnienia.

Gość gfdfd
podbijam bo dobre

Gość plej
Dr Looker, zaskoczyl mnie pan po raz drugi. mooze dr powinien sam siebie poddac swej skutecznej (potwierdzam, murem za nia stoje!) terapii. Nie da sie zaprzeczyc, ze na me rozpaczliwe krzyki o pomoc odpowiedzial pan doktor blyskawicznie, tylko widac istnieje problem z, jak mniemam, ojczystym jezykiem. Polecam swietna powiesc fantastycznp-naukowa 'Czesci mowy dla pierwszakow' - podziala, zareczam. Aha i niech sie doktorem tera nie wypiera. Jak wol widac, ze diagnoza dotyczyla mojego faceta- przyglupa. Juz niech dr tak nie kokietuje!