Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dziunn

koniec końców?

Polecane posty

Gość dziunn

Chciałabym podzielić się z Wami moją historią. Od jakiegoś czasu spotykam się, a właściwie spotykałam się z Pewnym Panem. Początkowo myślałam, że uda nam się stworzyć normalny związek...jednak ja nie poczułam nic większego...w przeciwieństwie do Niego. Ja powiedziałam otwarcie o tym co myślę jednak nie zerwaliśmy kontaktu. Tworzyliśmy coś w rodzaju wolnego związku ze swoimi wzlotami i upadkami. Kilka razy postanowiliśmy to skończyć...kilka razy zaś myślałam, ze moje uczucie to coś więcej niż przyjaźń i erotyczne przyjemności. Czuję, że ostatnio miarka naszej wzajemnej tolerancji się przebrała. Od jakiegoś czasu ciągle się kłócimy o pierdoły...i sex jest zupełnie nieudany. Również od jakiegoś czasy zdecydowaliśmy się na sex...i zupełnie nam nie wychodzi:( On ma problemy z erekcją lub z przedwczesnym wytryskiem. Początkowo okazywałam dużo zrozumienia, ale teraz jestem sfrustrowana. Nie mam siły ciągnać tego układu w nieskończoność. Zdecydowałam się na rozstanie i powiedziałam mu o tym. Wydaje mi się, że on czuje się winny...ze to przez nieudany sex zrywam. Nasze problemy w łóżku moze są tylko odzwierciedleniem naszych koślawych relacji. I z pewnością nie jest to główny powód rozstania. Jednak to ja czuje się z tym wszystkim źle. Dlaczego?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować