Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P.Pierdolinska

Zaczynam odchudzac sie,aby do lata byc piekna!

Polecane posty

Juz dzisiaj zaczelam,ograniczylam jedzenie i jestem dumna z siebie.Mam swoja wyprobowana diete,wiec teraz tylko czekac na rezultaty:) Kto sie dolacza?? Ja do czerwca chce schudnac 20kg,mam z czego zrzucac,waga poczatkowa 87:(

Gość tak samo
a jaka diete stosujesz?

Dziewczyny napiszcie sobie w google dieta bialkowa, Dr.Dukana.Polecam do tej diety ksiazke za 20zl (gdzies tak) ,dieta skuteczna,bo wyprobowaly ja najpierw moje przyjaciolki,teraz kolej na mnie.Schudly sporo!Nie ma efektu jojo.zaznacze,ze stosowalam najrozniejsze,wszystkie diety na swiecie! Szwedzkie,kopenhaskie,Cambrigde,owocowe,3dniowe,5 dniowe,,,itd.itp.

Gość marszewska
ja też :-) do lata musze być szczupła, chociaż 10 kg i juz będzie dobrze

Gość -------------
powodzenia

No i jestem Pierdolinska,bo zezarlam 3 tosty z szyneczka,zoltym serem i ananasikiem:P,nie moglam sie powstrzymac jak robilam mezowi sniadanko i w chwilach porywu stwiedzilam,ze od nich nie przytyje a moja dieta bialkowa poszla przez to w odstawke... Zaraz Pierdolinska,uspokoj sie... Trzeba pomyslec,zeby nie zrec jak krowa reszte dnia...W lodowce mam przeciez jakies jogurty,otreby sa w szafie...Moze nie bedzie tak zle,przeciez wszystko w moich rekach,co nie?!:D

Pierdolinska idzie sobie strzelic w glowe,bo zezarla pol tabliczki czekolady....Czemu nie potrafie oduczyc sie kompulsywnego jedzenia?😭 I znowuc moje poczucie wartosci w takim momencie wzrasta do zera,nie mam silnej woli to jak moge byc wartosciowym czlowiekiem...ehhh

Gość moralizatorka cwana
pierdolińska, ogarnij się! chcesz być szczupła, czy nie?;)

Gość P.Piedolinska
No chce,chce...W marzeniach nawet juz jestem.....Spadam na ziemie! Jestem gruba!!!!!!

Gość Kebabiak
Dasz radę dziewczyno :) Może za wiele o tym myślisz i za bardzo się stresujesz, a może ta dieta nie jest odpowiednia dla Ciebie?? Jest wiele diet i można wybrać taką, która nie tworzy pokusy złamania postanowień :) Nie odchudzam sie ale staram sie utrzymać sylwetkę, kupiłam tabletki dobre które mi w tym pomagają, mój tryb życia jest bardzo nieregularny, jem różne rzeczy, żadna dieta nie ma szans.

Gość dzidzia4444
witam!!Ja tez zaczelam sie od 5 dniu odchudzac i do lata chce zrzucuc 15kg.Moja waga startowa byla 74kg teraz jest 72.Jestem na diecie norweskiej jeszcze przez 9 dni.Polecam te diete na poczatek, bo oczyszcza skutecznie organizm i przyzwyczaja do mniejszych ilosci jedzenia.Po tej diecie przejde na diete 800-1000 kalorii.Powodzenia!!

Gość fryciunia
ja też do lata chcę być piękna i mam zamiar tego dokonać :D wymyśliłam sobie już co będę jesć i ile ćwiczyc. Myślę o czymś wspomagającym odchudzanie. Może jakieś tabletki...?? macie coś godnego polecenia? Kebabiak jakie Ty bierzesz?

Gość dsaasddsa
i powstał 5 234 233 123 topik o tym jak chce się schudnąć. A potem autorka zacznie się obżerać o czym będzie komunikować 'rany zjadłam....i tu wystąpi wyliczanka, potem bicie się w pierś, ze to po raz ostatni, bo dieta.... potem będzie etap "znalazłam inną dietę" potem znowu obżarstwo, potem może i spadnie z 2 kg, a potem topik umrze śmiercią naturalną...a za jakiś czas autorka założy kolejny - zaczynam odchudzać się (co za składnia), aby do... ( i tu padnie kolejny termin) być piękna... I zabawa zacznie się od początku

Tyle ile osob ma nadwage i potrzebuje pomocy-tyle powinno byc topikow! To tak na marginesie dla osobki rozgoryczonej-powyzej;-) Tyl w zwrot i wynocha Smuciaro jedna! :P Ja nie stosuje zadnych wspomagaczy,mysle powaznie nad wizyta u psychoterapeuty,bo zadna dieta nie wygra jezeli bede sie kompulsywnie objadac...

Gość Kebabiak
Ja biorę Formoline (to informacja dla pytających), ale jesli nie chcesz tabletek to poszukaj alternatywy. Trzymam kciuki za Ciebie i nie przejmuj się smutasami :):):)

Gość rubinowa_a
Formoline są niezłe. Sama w przyszłym tyg mam zamiar brać jak tylko przesyłka dojdzie.

Gość pora schudnac
co to jest ta formoline , czy to na recepte i dla kogo i jak dziala

Gość pora schudnac
juz znalazlam informacje dzieki a teraz jak ktos bral czy jest zadowolony z rezultatow

Gość maksiu.89
Nie warto brać tabletek... 100% efektu placebo 0% ubytków wagi ;) a do tego potwornie drogie!!!! osobiście polecam siłownie!!!