Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 http://www.gniazdko.com/wp-content/uploads/2008/01/bonsai-wypas.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moj ulubiony i kolejny Napisano Styczeń 25, 2009 super pomysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marionetka teatralna 0 Napisano Styczeń 25, 2009 Mnie się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozytywna negatywna Napisano Styczeń 25, 2009 a dla kogo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2009 Bardzo ładne ale trzeba podlewać, nie dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem małolatą Napisano Styczeń 25, 2009 ja bym się ucieszyła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 dla mężczyzny :P wybrałabym pieprzowca bo łatwy w pielęgnacji na urodziny do tego flaszka wina :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość khm khm przepraszam Napisano Styczeń 25, 2009 Dla kogo? Można wiedzieć ile kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 około 100-150 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2009 około 100-150 zł } Ja pierdykam.. ile piwa za toi by było.. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukulele 0 Napisano Styczeń 25, 2009 Śliczne Lusesita:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 Myrevin ;) piwo to on sobie sam kupi tu chodzi o prezent podobałby Ci się taki prosty w obsłudze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na prezent ok Napisano Styczeń 25, 2009 Myrevin ty stary alkoholiku :o spojrz lepiej na swoj beben Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o matko i corko Napisano Styczeń 25, 2009 JESLI JEST SZTUCZNE TO NIE BO KIECZOWATE JESLI JEST PRAWDZIWE TO TEZ CHYBIONE PONIEWAZ... obdarowywany musialby miec pieniadze na prawidlowe utrzymanie tej rozliny. Kazdy kto ma pojecie o bonzai wie ze sa pewne zasady hodowania tej rosliny. Najtanszy kurs na ktorym mozna opanowac techniki i sposoby dbania o bonsai kosztuje 400 zeta...do tego secjalne nozyczyczki i tym podobne rzeczy. trzeba wiedziec jak sie tym zajac..jak podlewac..jak przycinac (raz w miesiacu) jak odruowac gałązki i ktore to maja byc gałązki...masa masa roznych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2009 Mnie się nie pytaj nie lubię prezentów.. roślinę trzeba podlewać.. ale ja piszę za siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 bez przesady :D mam takie drzewko od około 6 lat czasami coś przytnę i tyle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Styczeń 25, 2009 Jak najbardziej Mnie sie bardzo podoba i osobiscie chciałabym otrzymac taki prezent:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na prezent ok ale jak Napisano Styczeń 25, 2009 facet nie lubi roslin to lepiej nie ryzykowac, bo moze byc niezadowolony:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2009 bo moze byc niezadowolony } MOże się nawet upić z rozpaczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 ma tylko jeden kwiat, właściwie coś na kształt drzewa a ma duże mieszkanie i taki bonsai chyba by pasował ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na prezent ok ale jak Napisano Styczeń 25, 2009 Myr... wtedy tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 chyba że to zamiast http://www.masala.com.pl/galerie/m/mozdzierz-kamienny-5-15_597.jpg jest zapalonym kucharzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 Luśka dla faceta to młotek 5kg nie zepsuje nie zgubi nie połamie i sam młotek nie zdechnie jak się go nie nakarmi albo nie podleje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2009 No tak.. młotek jedyne co może zrobić w desperacji to pokryć się kurzem. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 przestańcie! to inżynier prędzej stęchnie niż coś zepsuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 Klucz nie jest już tak dobrym prezentem bo można go złamać nawet taki francuz do rur 7" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 aa inżynier to koniecznie kup mu małego modelarza a potem terroryzuj że go nie skleił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 :D precyzyjny do bóle we wszystkim może faktycznie coś do składania a nie mini drzewko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 Polecam małego modelarza szczególnie jakiś trudny np lotniskowiec to przeżyje tylko Mistrz precyzji a jest to doskonałe narzędzie do terroryzowania ! Pamiętasz kupiłam Ci małego modelarza i do tej pory leży w szafie więc teraz wykaż się i napraw mi pralkę ! ten moździerz wygląda solidnie trudno popsuć ew. kamienne lub metalowe kulki relaksacyjne ale to już trudniejsza zabawka bo jedną można zgubi ć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Styczeń 25, 2009 Lusia, może rozbierz już tę choinkę, co? a co do prezentu to spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach