Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzącaaaa

guzek w pochwie? pomocy

Polecane posty

Gość niewiedzącaaaa

mam pytanie i wiem, że powinnam iść do lekarza ale niesttey musze poczekać jeszcze z tydzień. Jak wkładam palca do środka, do pochwy to w środku czuję taki jakby maleńki guzek, może krostkę. przyznam się, ze czuje to od paru miesięcy dwóch około. nie usorło ani nie zmalało. ciekawi mnie co to może być. nigdy tego nie wyczuwałam. wiem wiem dziewczyny musze isc do lekarza juz jestem zarejestrowana...

Gość pikkapika
zalezy jesli to na przedniej sciance pochwy to moze byc podonie jak u mnie. tez mama maly guzek ktory jest pozostaloscia po kiedys przebytek nadzerce. gin powiedzial ze w momencie jak bardziej urosnie to sie go wycina czy tam wypala.

Gość niewiedzącaaaa
mialam kiedys nadzerke ale malenką. i niby znikneła. jak pozniej bylam u lekarza to mowil ze juz nic nie ma. hm nie wiem ciekawa jeste, czy mam powody do zmartwien?

Gość idz do lekarza
zamiast pytać na forum...bo skoro nie potrafisz sprecyzować gdzie to masz to niby skąd mamy wiedzieć co to jest.... to może być polip jak i sławetny punkt G....albo równie dobrze to może być Twoja szyjka macicy.... są takie nieuświadomione laski które nagle odkrywają w środku "gulę" i dziwią się co to jest i skąd się wzieło.....

Gość nerwiczka
do lekarza bo niby skad mamy wiedzic co to jest?? p0kaz zdjecie swojej pochwy a udzielimy Ci fachowej porady buahahahaah