Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzącaaaa

guzek w pochwie! pomocy

Polecane posty

Gość niewiedzącaaaa

mam pytanie i wiem, że powinnam iść do lekarza ale niesttey musze poczekać jeszcze z tydzień. Jak wkładam palca do środka, do pochwy to w środku czuję taki jakby maleńki guzek, może krostkę. przyznam się, ze czuje to od paru miesięcy dwóch około. nie usorło ani nie zmalało. ciekawi mnie co to może być. nigdy tego nie wyczuwałam. wiem wiem dziewczyny musze isc do lekarza juz jestem zarejestrowana...

a przypomina w dotyku czubek nosa? wiem glupie porownanie :P bo moze poprostu chodzi ci o szyjke macicy :) ktora w zaleznosci od cyklu jest albo wyzej albo nizej :)

Gość niewiedzącaaaa
nie nie to jest dużo mniejsze. ja wiem że może myślisz ze nie wiem i mylę ta kulkę w pochwie - macicę. ale nie, to jest jak krostka, malutkie a wyczuwalne opuszkiem.

Gość kasixxxx
kochana ja mam ten sam problem na przedniej ściance wycułam około tydzień temu taki maleńki punkt tak jakby chrostkę .Tez muszę iść z tym do lekarza nie ma co wzlekać!!!!!!!!!

Gość niewiedzącaaaa
jakos z glupoty... pracuje w durnych godzinach od 8 do 18, szef nie pusci wczesniej, sobota niedziela zalatwiam zalegle sprawy, a ze nie boli to wiesz jak to jest odkładam i czekam az mi sie przypomina ze musze zadzwonic do lekarza i mijaja tygodnie...

Gość kasixxxx
sama jestem ciekawa co to takiego nigdy tego nie wyczułam:(:(ajć zawsze coś

Gość niewiedzącaaaa
zadzwoniłam ale jeszcz enie wiem czy oby na pewno uda mi sie pojsc. ale tym razem pojde kurcze no musze bo jakos dziwnie mnie to niepokoji

Gość amanda_20
to punkt g:p

Gość kasixxxx
chyba faktycznie nie mamy się o co martwić u mnie jest to dopiero wyczuwalne jak jestem podniecona jest to takiej wielkości groszku gdzieś od wejścia 3-4cm to raczej punkt g,leczi tak pójdę i zobaczymy co mi gin powie:):)