Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lektorkaa

Kolor oczu a charakter

Polecane posty

Gość Lektorkaa

Czy te dwie rzeczy są od siebie zależne?

Gość ja mam niebieskie oczy i
jasne blond włosy jak jeszcze się słodko uśmiechne to wyglądam jak aniołek a tak naprawde jestem zimną suką..... więc ja nie wiem czy tak do końca oczy czy cokolwiek może powiedzieć o charakterze..pozory mylą

Gość Ann..
A kto powiedział, że niebieskie oczy świadczą o tym czy ktoś jest "aniołem"? . Może właśnie niebieskookie mogą być jak sama napisałaś zimnymi Suk*ami

Gość a jaaaaaaaaa
mam naturalny czarny kolor wlosow kolor oczu to niebiesko zielono szare :O raz takie raz nijakie :O :D a z wygladu - mysla ze jestem cicha , spokojna :D mylnie :P bo potrafie w kosc dac w dodatku jestem skorpionka :D:P the end :D

Gość NaturallyMusic
Ja mam średni blond i zielone oczy . ;) Jestem raczej osobą skrytą . Ale gdy ktoś mnie wku*rwi to zaczynam być suką . Generalnie jestem emo . Mnie to nie interesuje co inni na mój temat mówią . ; ]

tez średni blond i zielone oczy, mam podobnie jak kolezanka powyżej...ale nie jestem emo ;)

Gość SDFGHJKL;
LUDZIE O CIEMNYCH OCZACH SĄ FALSZYWI

Gość riot riot
mam brązowe włosy i zielone oczy ....wszyscy myślą , że jestem słodka milutka i kochaniutka jednak ja tak naprawde jestem wredną zimną suką........;/

Gość Ależ oczywiście że tak
Np u facetów można zauważyć, że im ciemniejsza skóra tym bardziej myślą fiutem... wystarczy spojrzeć na murzynów :classic_cool: