Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara naczelna

co to jest?

Polecane posty

Gość panikara naczelna

odkąd tylko pamiętam mam na szyi coś, co kiedyś wyglądało na krostkę. nie zwracałam na to uwagi do wczoraj, bo zahaczyłam włosem i to urosło! jest to dość duża brązowa kuleczka, a tam, gdzie wyrosła pojawiło się zaczerwienie. czy to ma jakąś nazwę i czy grozi czymś? już spać dosłownie nie mogę takiego stresa mam, zamierzam wybrać się do lekarza, ale w nawale zajęć co chwilę odkładam wizyty. czy ktoś może mnie uspokoić? bo już sobie raka wmawiam 😭

Gość panikara naczelna
o Boże, czyli ja naprawdę mam raka! 😭

Gość vvvvv
nie wiem co to jest na tej fotce, ale to może być po prostu niezłosliwa zmiana. Jak się nie powiększy to spoko. Jak chcesz mieć pewność - idź do lekarza.

Gość panikara naczelna
okej, dziękuję za chęci :) jednak się wezmę w garść i wreszcie ruszę dupę do lekarza, bo się wykańczam powoli. a swoją drogą, znalazłam jeszcze jedno zdjęcie, które dokładnie oddaje to, co próbuję opisać. http://www.voila.pl/142/vskdy/index.php?get=1&f=1 może ktoś wie co to za cholerstwo :o

Gość panikara naczelna
dobra, jednak nikt nie wie, więc jutro postaram się pójść do lekarza. dzięki za pomoc i za samo wejście, mimo wszystko.