Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carrie B.

naszyjnik z imieniem

Polecane posty

Gość Carrie B.

Wiecie gdzie można dostać naszyjnik z imieniem podobny do tego, który nosiła główna bohaterka Seksu w wielkim mieście? chodzi mi o pozłacany. pozdroo

Gość hihihi fiki miki
na odpuscie pewnie mozna, ale w jakiejs drogeryji z tandetami lub w kiosku ruchu , ale najbardziej to polecam odpust jednak

Gość hihihi fiki miki
a co chcesz tez miec taki naszyjnik i traktowac jako skarb bo nie masz pomyslu na siebie i najlatwiej to oryginalsnosc sciagnac od kogos z tv? ja tez tak mam , czesto identyfikuje sie z bohaterami filmow i mysle ze ja tez moge byc taka jak oni , a potem gowno bo mnie rzeczywistosc dobija. chcialabym byc laska jak w filmie 'my sassy girl' niebezpieczna i nieprzewidywalna, a tu ch.... jestem najzwykeljsza na swiecie i nic specjalnego soba nie reprezentuje, zero oryginalnosci.

Gość Carrie B.
o taaaak, dokładnie! nie mam na siebie pomysłu, nie mam ciekawej osobowości :P genialny pomysł z tym odpustem! zadzwonię do pani Czesi z mojego kółka Radia Maryja i zapytam czy przypadkiem na ostatnim odpuście czegoś takiego nie widziała... :P ahaaaa i dzięki za konstruktywna wypowiedź...

Wiesz co, no wydaje mi się, że w każdym sklepie z dodatkami. Przejdź się po galeriach, a jak nie znajdziesz, to zawsze można w sieci poszukać - wiadomo, że tam będą mieć taniej i na pewno wybór będzie większy.

Gość gngh
w yes albo aparcie robia bo widzialam w ktorym katalogu ost generalnie chyba u kazdego jubilera da sie to zrobic. ps ja mam taki naszyjnik juz jakies 12 lat? moze zaczne go nosic :classic_cool:

Gość mamusinska
ze zlota i srebra kupisz m.in. na www.bizuteriaimienna.pl w pozlacane czy posrebrzane bym nie inwestowala, bo to tandeta straszna i dlugo ci nie posluzy. I mozesz dostac uczulenia