Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

ale mi napisala

Polecane posty

Napisala mi byla kobieta ktora wczesniej rzucilem dzisiaj esemesa ze ,,jest madra ,ladna, śliczna i zgrabna i ze szkoda ze inni to widza,,.Ale popadla w samozachwyt

Gość cicha1
to sprowadź ją na ziemie ;)

Gość fiziumiziu
to przychyl się do owej opinii-niech jej miło

Gość fiziumiziu
to napisz ,że przeszkadza Ci w pieszczeniu obecnej partnerki

nie wiem czy to nie bedzie zbytnio chamskie ale mi jedzie 23 esemes naliczylem od godziny non stop jaki ja to cham jebany jestem itp

Gość cicha1
wyłącz telefon ?!

Gość cicha1
wiek tu nic nie pomoże jak sie nie magodności ja też mam tyle

Gość fiziumiziu
a kim ona jest w chwili obecnej dla Ciebie,że tak pisze?jeśli się rozstaliście to nie ma prawa tak pisać.wyłącz fona to się wścieknie

Gość ona porzucona 26
a ty pewnie k... masz satysfakcje frajerze :) hahah i zobaczysz:) smiej sie smiej i kpij sobie dalej:) ona z ciebie kiedys tez bedzie:)

Gość ona porzucona 26
a swoją drogą z nią byłeś, wiec jeśli temu zaprzeczasz to tobie też wiele brakuje farfoclu :)

Gość fiziumiziu
do porzuconej: koleżanko droga ,kobiety też potrafią ranić,więc nie zakładaj,że piotrek jest w stu procentach wszystkiemu winien.laska ewidentnie go dręczy ,nie miałabym odwagi zasypać faceta tyloma eskami i to o niewybrednej treści

Gość ona porzucona 26
tak? a skad wiesz ze on jest bez winy? moze to wlasnie on sie zachowal jak chuj a nie facet:) i moze faktycznie dziewczyna jest ladna, fajna i zgrabna, tylko przy nim zawsze czula sie inaczej:) nie ma dymu bez ognia

Gość fiziumiziu
skąd wiem,że jest bez winy?mam słabość do Piotrków :D

Gość ona porzucona 26
ooo juz widze ze przynajmniej jednej zalety ci brakuje...inteligencji pajacu :) "czochraj pompona" :O uwazaj zebys ty nie musiał czochrać prymitywie :)

Gość ona porzucona 26
jak masz slabosc do piotrów to nic nie stoi na prezeszkodzie bierz sie za tego frajera, zeby chociaz innej czasu nie zmarnowal :)

Gość fiziumiziu
wiesz,poczochrane też wyglądamy tak słodko więc nie gniewaj się na niego za delikatną sugestię :D

Tym pomponem to też pokazałeś klasę... Ale zabawne. Mówię Ci pozwij ją do sądu, prezydentowi się udało...

Gość fiziumiziu
masz fobię koleżanko.wyraziłam tylko opinię ,że bez znajomości danej sytuacji nie możemy zwalać wszystkiego na jedną stronę.nie zamierzam się spierać

zwiazek trawl nasz 3 miesiace nie bylo seksu ja niechcialem z nia byc rozstalem sie z nia tak lepiej niz mam klamac meczyc sie itp od rozstania minal miesiac dzisiaj sie z nia rozmawialem po rozmowie non stop wyzwiska

Gość fiziumiziu
byłeś fair wobec niej-jasno postawiłeś sprawę;nie olałeś,nie oszukiwałeś.myślę,że nią jeszcze targają emocje po rozstaniu i długo sobie z tym nie poradzi.jak ochłonie,pewnie będzie jej głupio ,że tak Cię zbeształa.no cóż,nie umiem radzić,powiem tylko tyle,że może czas uleczy wszelkie rany.postaraj się ignorować esy,nie odpisywać,nie wdawać się w pyskówkę.powodzenia branoc

Gość musisz go ssać

Gość hihihi fiki miki
jam baba i nie rozumiem ,ze ja boli, ale zeby az byc tak zdesperowana? hihi ona musi miec jakies zaburzenia na tle emocjonalnym. a jak jest ladna i atrakcyjna i inni to widza to niech nie pisze do ciebie smsow tylko niech to wykorzystuje. niec jej nie odpisuj w koncu da soebie spokoj, albo wylacz telefon, bo kazdy kontakt z nia bedzie kolejna lawina i nadzieja ze ci sie odmienilo. pozdr

Gość ona porzucona 26
generalnie mam to w dupie, ale facet tez nie lepszy skoro nie umie przemilczec i wypisuje to na kafeterii liczac na to, ze ktops mu przyzna racje a tamta jest jebnieta tylko on w porzadku:)