Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondka87

Mam pół szafy ubrań, w których nie chodzę. Co z nimi zrobić?

Polecane posty

Gość Blondka87

Są to rzeczy używane w stanie bdb, jak i rzeczy nie założone w ogole. Mysle nad podarowaniem im biedniejszym, ale zdrugiej strony.. chyba wolalabym aby jednak coś grosza za nie wpadło.. Co doradzacie?

Gość albo oddaj albo sprzedaj
chyba wiesz sama :O

Gość albo oddaj albo sprzedaj
na allegro ludize sprzedają czasemtaki badziew, że jeśli chesz, to nie ma co się krępować. Z drugiej steony, ja bym za używaną rzecz nie wzięla kasy, to obciachowe wg mnie. ale ludize sprzedają i kupja , z dobrym skutkiem chyba

Gość popychanie pierdół
możesz mi sprezentować,ja wezmę:)))

Zależy jakie to są ubrania.. Bo jeżeli takie co nikt ich nie kupi to nie warto na allegro wystawiać.. Może wklej jakieś zdjęcia wtedy ocenimy:):)

Gość tytusowa
Blondka, podtrzymujesz stereotyp malo rozgarnietej blondynki... Co masz robic z rzeczami? Oddaj, sprzedaj, wyrzuc do kubla albo chomikuj dalej na gorsze czasy. Jaki masz problem?

Gość Blondka87
MAcie racje-oddam je;) Szkoda zachodu aby je wystawiac na allegro;) Jestem dosyc przywiazana do tych rzeczy, jednak nie chodze w nim od kilku lat wiec lepiej oddac? Są to różowe rzeczy hahaha:D jak miałam 18 lat to w takich chodziłam:D wiec faktycznie nie mój styl;) ODdam! :)

Gość ciaszunia
Nie wyrzucaj! Jak chcesz wyrzucić to wyślij mi na mój koszt, co Ty na to? Ja je sprzedam na Allu, ostatnio za swoje stare szmaty zgarnęłam ponad 1000 złotych.

Gość była zona
pokaz tutak moze cos kupimy

Gość ciaszunia
Przecież wyraźnie napisałam zgarnęłam=sprzedałam=aukcje się skończyły, a teraz nie mam już co sprzedawać:O