Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xenna

mój ojciec zdradza???

Polecane posty

słyszałam jak dzisiaj mój ojciec mówił przez telefon komuś \"kocham Cię\":( wiem,że to nie była mama i wiem też,że od niedawna ma stały kontakt ze swoją starą sympatią z nk:( mam powiedzieć mamie? pogadać z ojcem?:(mam ochote sie w tym momencie pochlastac:(

Gość f32f32f333333333333333
powiedz mamie ja bym powiedzała:( o sobie mysli ze bedzie twoją mamusie w bambuko robil i kryje się oz to szmaciarz

Gość margaretkaaaaa
No napewno zacznij od rozmowy z nim ale mamie teżmusisz powiedzieć, przecież nie możesz tego przed nią ukrywać

Gość raczej z nim pogadaj
na poczatek a nie leć od razu do mamy bo możesz narobic niepotrzebnie zamieszania.

tylko ja nie będę umiała z nim o tym porozmawiać:(co mam niby powiedziec?:(on sie i tak wszystkiego wyprze,bo mysli,ze jest mistrzem kamuflażu,a baardzo marnie mu to wychodzi:(:(:(

Gość tez zdradzona
no nikt Ci nie pomoze...ja bylam w podobnej sytuacji, z tym, ze to moja mama "odkryla"..ojciec sie wypieral, nie przyznawal, co najlepsze: JA MU WIERZYLAM i bronilam go, a mammie tlumaczylam, ze sie jej wydaje...no bo jak to?moj tato?zdrada?eeee niemozliwe.. no i wyszlo syzdlo z wora pewnego pieknego razu, gdy po powrocie z pijanstwa z kolegami "zapomnial" schowac drugi telefon...(dodam, ze nikt wczesniej nie wiedzial, ze ma drugi).. a tam cukierkowe TESKNIE, KOCHAM, NIGDY NIE PRZESTANE.... Kochany tatus, kurwa mac..nie da sie z tym uporac tak szybko, nie ma recepty zeby pomoc....ja ze swoim rozmawialam..a raczej prowadzilam monolog, bo on MILCZAL.tak jest wygodniej..