Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazikowa24

BEDZIEMY SZCZESLIWSZE KIEDY PRZESTANIEMY IDEALIZOWAC SWOICH BYLYCH

Polecane posty

Gość Kazikowa24

taka jest prawda ... rozstajemy sie zmiłościa coś nie wyszło, trudno bywa i tak ... ale nie potrafimy znalezc nowego partnera ... nie potrafimy odblokowac sie uczuciowo dlaczego? bo idealizujemy naszych bylych ... myslimy ,ze dalej ich kochamy wielka miloscia ale wiecie jak jest? poprostu nie tesknimy za nimi tylko tesknimi zeby kogos miec przy sobie .. nie potrfaimy sobie nikogo znalezc bo czly czas ich idealizujemy sadzac ze byli neizastapieni ale tak nie jest ,,,,

Podobnie jest jak kogos poznajecie. Uwazacie ze to jest milosc, ze bedziecie szczesliwe a to po prostu realizacja potrzeby zeby byc z kims, miec kogos. Wszystko dziala w dwie strony ;)

Gość leci w kulki ten twoj
jestem daleka od idealizowania bylego:)

Gość małgochaa
ja ciągle kocham swojego byłego i nie potrafie przestać o nim myśleć;(

Pracuję nad tym od paru miesięcy......a efektów brak:(Bo mój był i nadal jest naprawdę super gościem:classic_cool:

Gość xyzxyz
a dzieje sie tak dlatego ze kobiety nie kochaja mezczyzn, kochaja sam stan swojego zakochania egzaltuja sie tym a kiedy to mija, bo w koncu musi minac, zaczynaja szukac dziury w calym tlumaczac sobie ze cos w nich peklo, sie zmienilo itp itd taka jest prawda, prosta i stara jak swiat, im szybciej mezczyzna zda sobie z tego sprawe tym lepiej dla niego