Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka_KK

czy ciąża????

Polecane posty

Gość Karolinka_KK

Moje objawy to: - temp. 37 dzisiaj 36,9 - ból piersi i sutków (są nawewt sine) i jest duzo żyłek - twarde podbrzusze - brak @ w 31 dc - mdłości - senność i zmęczenie test robiła w 28dc i wyszedł negatywny :( zastanawiam się czy powinnam test powtórzyć czy dać sobie spokój?

ja mam 30dc cyklu i tez mam piersi obolale kiepsko sie czuje, @ powinnam dostac w srode jak nie dostane to zrobie

Gość Karolinka_KK
a ty sie starasz o natsepone

moze to raczej znpm test mozeszpowtorzyc ale one raczej sie nie myla bez wzgledu na porednia po on ci miezy poziom hcg w moczu

Gość Taka sobie dziewczyna84
A bola cie piersi z boku??

Gość Karolinka_KK
tak bola mnie piersi z boku

Test jest poprawny w 99% więc jest małe prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży. Ja robiłam tydzień temu, pojawiły się dwie kreski, myślałam, że to jakiś błąd ale sem w ciąży, lekarka potwierdziła :D Aczkolwiek Twoje objawy wyglądają jak moje... ciążowe :D

Gość Karolinka_KK
Panna Freddy K. - to warto powtarzać test???????

powtórz test :) ale to chyba ciąża ja robiłam 1 test tydzien po terminie @ i mi jeszcze nie wyszedł pozytywny dopiero 2 tyg po @ ujrzałam 2 kreski zalezy jak masz długie cykle

dla jasnosci 2 wyszedł mi pozytywny 2 tyg po spozniajcaej sie @ :)

Gość Karolinka_KK
zalezy jak masz długie cykle - najdłużyszy właśnie 31dc - może w środe powtórze test

zrób jeszcze jeden test w srode juz powinien byc wiarygodny :) a bedziesz sie cieszyła czy smuciła :)

moze masz grype,teraz wirus panuje........ale te zylki na piersiach sa charakterystyczne w ciazy.powtorz test

Możliwe ,że to ciąża,ja mniej wiecej juz w takim czasie odczuwałam jej pierwsze objawy: mdłości,zmęczenie,sennosc.Radzę powtórzyc test.

Gość Karolinka_KK
z ciązy bym się bardzo cieszyła

Panna Freddy K.nie wiem czy mogłabym się z Tobą zgodzic.Mój ostatni okres ( w pażdzierniku) spóźniał się o tydzień ,tak więc lekko przestraszona zrobiłam test z chłopakiem i wyszedł negatywny.Okres pojawił się po ok 3 dniach od testu.Trwał około 4 dni. Następny okres powinnam dostac gdzieś pod koniec listopada ,jednak znow sie spozniał.12 grudnia okazało się ,że jestem w ciąży. USG pokazuje ,że zaszłam w ciążę ,przed okresem ,tak więc czy to test się pomylił ,czy zaszłam po okresie a USG klamie?

Gość Karolinka1983
powtórz test, ja robiłam w dniu spodziewanej @ był negatywny, potem jakieś 4 dni poźniej dalej negatywny. W końcu około 40 dni wyszedł pozytywny ale bardzo delikatna kreska. A za kazdym razem brałam inny test. Radzę powtórzyć :)

Gość Taka sobie dziewczyna84
ja jestem w trzecim tygodniu ciazu i od tygodnia własnie bolały mnie piersi i brzuch na dole był jakiś twardawy-powtórz ten test bo ja mam te same objawy co i TY!!

Ja zrobiłam raz i od razu pokazał dwie kreski. Z nadzieją, że to jednak błąd poszłam do ginekologa, nim usiadłam na fotel lekarka mi gratulowała :D Wtedy byłam w szoku, teraz się cieszę :D A Wy zamiast gdybać i marnować kasę na kolejne testy idźcie do lekarza :):)

Gość Karolinka_KK
alla23 to bedziemy razem testowac w srode co? będziemy o @ się nie pojawi :)

oki w srode rano testujemy no jesli menda nie przyjdzie, bo te objawy jakie mam to sa na okres i na ciaze i tak niewiadomo,a w srode bede miec 32dc to juz powinno cos wyjsc na tescie. To jest moj 2 cykl staran a twoj?

Gość nieromantyczna
korzystając z okazji, że trafiłam na to forum muszę też się pochwalić że wczoraj pojawiły się 2 kreski na teście , dzis idę do ginekologa ale baaardzo sie ciesze. objawy dokladnie takie jak opisałysie

gratuluje dolacz do tego topiku bedziemy wymieniac sie wrazeniami, napisz cos wiecej jakie objawy i wszystko my planujemy z karolina test zrobic w srode

Gość nieromantyczna
objawy chyba standardowo: okres póżnial mi sie tydzien, a czulam sie jakbym miala juz go dostac, ból brzucha takie jakby ciągnięcie w podbrzuszu, bolące piesi (powiększone), czeste oddawanie moczu, no i przez zmiany hormonalne zaczeły mi wychodzić różne wypryski w postaci pryszczy bleee tempratura ciała nie wiem bo nie mierzyłam, dopiero od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch kresek więc jeszcze nie ochłonęłam ;) dziś wizyta u ginekologa więc mam nadzieję, że dowiem się wiecej chociążby który to tydzień, a póki co paraliżuje mnie myśl o porodzie ;((( wiem że miliony kobiet rodziły ale boję sie że zemdleje przy pierwszym skórczu ;))))