Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trojaczkii

fotka przyrostu brzuszka z trojaczkami + jpg po porodzie

Polecane posty

Gość brr aż mnie zmroziło
:O:O:O

Gość biedna kobieta

Gość trojaczkii
wykorzystuja pracowawcy lookaja samoobrona, w innych robotach tez ciagniece ze stanowisko. wspołczuje wam

Gość do gościa trojaczkii
lecz się facet szkoda, że cię matka nie usunęła jak byłeś płodem, zawsze to jednego dewianta mniej :O

Gość prawie26
o matko :O...bez operacyjnego usunięcia tej skóry chyba inaczej się nie da...

Gość do trojaczki
wez sie odwal ok, tylko kobieta moze narzekac na to jaki to ciezki los byc kobieta A tak w ogole zycie jest do dupy a potem umierasz i to nie tylko kobiece zycie, nam obwisaja piersi a wam co innego, starosc dopadnie kazdego rozne defomacje ciala sie zdarzaja nie tylko kobieta wiec ciesz sie ze jak na razie jestes piekny i mlody...do czasu

Gość wre
wkurwiaja mnie faceci ktorzy mowia ze ich kobieta nie moze dosjc do siebie po ciazy a inne sa laski i w ogole i ze jego jest leniwa! no kurwa nie kazda ciaza przebiega tak samo jak widac!niech sie faceci dobrze przyjżą!

Gość kwiaciarkaaaaaaaa
to wyglda jak wielki cyc

Gość do trojaczki
na marginesie to szkoda tej dziewczyny ale ma szanse wrocic do formy przydala plastyka brzucha...

Gość hollapola
e tam, dojdzie do siebie :) takie zycie, uroda kazdego z nas przeminie. Ma sliczne zdrowe dzieci :)

Gość do trojaczki
ale to nie kazdej kobiecie sie przytrafia np moja mama ma idealny brzuch(gladki i plaski)chociaz urodzila 2 dzieci i ma na karku piecdziesiatke no ale to byla ciaza mnoga wiec takie sa niestety fefekty

Gość spis tematow preferencje
to mozna zoperowac :O niestety malo to nie kosztuje

Gość goya 007
ojej, straszny ten brzuszek po porodzie, ale na pewno pozniej sie poprawil, widac ze mama bardzo szczupla przed ciaza, a te trojaczki niezle jej rozciagnely skore, straszne..... ale najwazniejsze ze dzieci zdrowe

Jestem po ciąży 6 miesięcy moja waga prawie taka jak przed ciążą .Ale fakt brzuszek się zmienił już jest prawie zgrabny ,rozstępy usuwam laserem w porównaniu do niej mój brzuch prawie w ogóle się nie zmienił.Z drugiej strony patrząc wydała na świat 3 pięknych bobasów i to nie dziwota ,że ciało jej się tak zdeformowało .Moim zdaniem każdy mężczyzna powinien by wdzięczny swojej kobiecie ,że dała mu na świat jego potomka.Przecież to my się męczymy .To my potem musimy ćwiczyć smarować się różnym dziadostwem a jak kogoś stać to chodzić na rożne zabiegi które jak wiem z własnego doświadczenia są nie przyjemne a czasem bardzo bolą .Dlatego nie rozumiem mężczyzn którzy potem wypisują ,że ich kobieta jest teraz brzydka itd .Sami moglibyście rodzi wtedy docenilibyście jak wiele poświęcamy .Ja tylko się ciesze ,że mój mąż jest tak wspaniały i uważa mnie za jeszcze piękniejszą niż po porodzie:)

Gość wre
skąd wiecie, że zdrowe?

Gość french affair
Ta skora sie juz nie wstapi. Istnieje pewna granica, po przekroczeniu ktorej skora jest tak rozciagnieta, ze juz sie nie moze wstapic...

Gość to nam sie myruś
rozbrykał :classic_cool: