Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na diete czas przejść

Co sadzicie o moich wymairach??

Polecane posty

Bardzo prosze o szczere opinie.Własnie sie teraz zmierzyłam i opisze wam wage , wzrost i wymiary. Wzrost - 172 waga 60 kg biust - 85 - (wiem miniaturka) pod biustem - 75 talia 69 biodra 95 udo 57 łydka 34 Może kobietki podacie swoje wymiary?? Zastanawiam sie czy nie zrzucić z 5 kg. Co myślicie??

pytam cie kobiet o tym jak sie rozkładają centymetry na ciele a ty akurat daruj sobie złosliwe komentarze :P

Myślę ,że spoko:) Ja jestem 6 miesięcy po porodzie i moje wymiary są do bani niestety:( Wzrost 164 Łydka 32 cm Biodra 90 talia 74 udo 53 piersi to różnie w zależności ile mam w nich mleka Pod piersiami 70 więcej rozmiarów nie znam

a waga 52,5 kg chciałabym ważyć 49 i mieć mniej odstający brzuch ale zdecydowałam się na fale radiowe i lipo kontur więc będzie ok:D Mam nadzieję:)

Gość Młody Sportsman
Masz fajne bioderka :-)

a i może z 2 kg mogłabyś zżucic ale tylko jeżeli Tobie samej jest źle źle z taką figurą bo jeżeli nie to myślę ,że jesteś zgrabna .No może 1, 2 cm w biodrach mogłabyś mieć mniej chociaż trudno mi powiedzie bo Cie nie widzę .Pozdrawiam

Gość gfdd
Przede wszystkim przydałoby się zrzucić trochę z ud i bioder (po 3 cm czyli jakieś 3- 4 kg). Talia jest ok. Pewnie jesteś gruszką :-)

czarnulka moim zdaniem po porodzie(!!!!) wyglądasz świetnie... naprawde, ja jestem ciekawa jak ja bede wyglądac. a tak na marginesie to moja mama ma taki sam wzrost i tylko 2 kg więcej aaa i jest ponad 50 grubo :)

Właśnie głównie troche o udach myslałam, tyłek mi nawet odpowiada, no może faktycznie ze 2 cm:) ale udka by sie przydało... nie wiem łasnie jakimi cwiczeniami. Czytałam o rowerku w powietrzu ale boli mnie po nim kręgosłup. a co myslicie o 8 min Abs Legs?

Czy ja wiem przydało by mi się w biodrach z 3 cm zżuci no i w tym brzuchu nie tyle w brzuchu to w okolicy żołądka ,ale dziękuję bardzo

i tak mysle że wyglądasz swietnie , duzo ci do idełu nie brakuje :) pozdrawiam i zdrówka dla dziecka:)

Gość orkiestra chodnikowa
do autorki - ja osobiscie nie widzę powodu do zrzucania wagi Za to jak najbardziej mozesz pocwiczyc pare razy w tygodniu - albo pobiegać. Dla spreżystosci i gietkości ruchów.

według mnie wymiary masz calkiem ładne :) u mnie to wyglada troche inaczej mam 166 i waze jakies 52 kg biust: 92 pod biustem: 73 talia:68 biodra: 91 łydka 34

Gość na diete czas przejsc
Masz dosć duże wymiary na swoją wagę, albo u mnie chyba te kilogramy na stopach sie umieściły:P