Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drukarka kubkowa

ile kosztuje wydruk foto na kubku???

Polecane posty

Gość drukarka kubkowa

tak mniej więcej...orientacyjnie i gdzie to nallepiej zrobić??? czy media markt zajmuje sie takimi sprawami? czy lepiej np iść do KOJAK...AGFA itp ??

ja zamawiałam u fotografa, i cena jest zależna od tego co chcesz uzyskać. Wejdź na allegro, dziwactwa i tam są takie rzecvzy, cenowo bardzo zblizone do tych na rynku, przynajmniej u mnie w mieście różnica pomiędzy allegro a fotoghrafem wynosi mniej niz przesyłak

Gość drukarka kubkowa
no prezent....a raczej część prezentu :)

Gość gość
Na Empik Foto w opcji magicznej masz kilka dyszek, a klasyczny nadruk, prosty, to oczywiście o wiele mniej. To nie są drogie rzeczy. U nas dosyć często robimy takie prezenty - to się naprawdę całkiem nieźle sprawdza, tym bardziej, że sam prezent jest naprawdę praktyczny.

Gość pander

To prawda. Lepiej przez Empik Foto. Jest bardzo tanio, a wszystko się robi po prostu online. Musicie tylko zadbać o dopasowanie wszystkich elementów i będzie dobrze. Wybierzcie fajną fotkę. U nich te rozwiązania są po prostu dosyć trwałe - coś takiego naprawdę robi dużą różnicę, tzn. nic oryginalnego, ale prezent jest przynajmniej praktyczny.