Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana134

Czy wy też tak macie?

Polecane posty

Gość Zdezorientowana134

Ja jak się z kimś kumpluje to się zaczynam robić taka jak on.. No ej, ale nieświadomie.. To jest przesadne i mnie wkurza. Idzie coś zrobić z tym? Kurde.. Właśnie mi dzisiaj uświadomiły kumpele, że się zachowuję jak ta moja bliższa kumpela.. Wiem, że myślicie "Ale masz problem :O " Ale w tym wieku to jest duży problem!! Czasem sobie nie mogę znaleźć kumpel itd...:| Ja jakaś dziwna jestem czy jak? Aha.. i nie mam się gdzie podziać gdy jestem w towarzystwie.. Czuje się jak taka biedna szara myszka.. Albo! O.. Jak ludzie gadają, ja słucham i się śmieje tylko. Ale jak coś powiem, to od razu taka cisza.. No lol! :| Intryguje mnie to... Ach.. i nie.. nie chce iść do psychologa:P (być może powinnam) No i tak jak w temacie.. Wy też tak macie/mieliście? Jak sobie z tym poradziliście/radzicie? Pomoocy?:P aha.. no i ten.. mam jeszcze taką kumpelę, z którą chodziłam do podstawówki a teraz do gimnazjum(do tej samej klasy) i więc tak.. Ona się za wszystko obraża i ma sapy do wszystkich itd.. Więc ją zostawiłam i poszłam do kumpel, z którymi się bardziej dogaduje itd... A ona mi robi chore akcje, że NIBY JESTEM DZIWNA itd... A no i to ona zaczęła mi sapać, że się upodobniłam do mojej kumpeli... Ech..:| no i nikt jej nie lubi prawie i łazi tylko z kumpelą z podstawówki... No eee.. Ona to robi dlatego bo mi zazdrości? czy jak? xdd Ale się rozpisałam masakrycznie.. haha;d tak, tak... musiałam:D No więc czekam na odpowiedzi...

Gość Zdezorientowana134
no dzień dobry, nie?;d Co wam szkodzi pomóc..:D

Heh, a myślałam, że tylko ja mam ten problem... Od jednej koleżanki nauczyłam się krzyczeć \"Samo spadło\", jak coś zwalę. Przejęłam masę powiedzonek i zachowań od moich znajomych. Ba, mało tego, byłam kiedyś 3 dni z rzędu na koncertach Rubika. Wracamy samochodem, opowiadamy dowcipy i nagle jedna dziewczyna mówi \"singri się nie odzywa, bo zaczęła gadać jak Rubik!\". W sensie że akcent podobny. Idź do szkoły aktorskiej. Podobno dzięki takiemu \"naśladowaniu\" jest tam łatwiej. Ja tego nie zrobiłam i żałuję.

Gość Zdezorientowana134
Jak pójdę do szkoły aktorskiej i się wkręcę w jakiegoś bohatera to już widzę co się będzie w domu działo:D Pomyślmy... A jakby mi dali role seryjnego samobójcy? ;d hyhy Może spróbuje:) Ale co z tą ciszą, która się robi po moich słowach?? ALBO, że mnie zatyka i nie mam pojęcia co powiedzieć nawet przy ludziach, których znam? Żenujące zleksza;d Ale czasem to nadaje jak nakręcona :O Kur....de:) Te huśtawki nastroju(ja to raczej mam huśtawki charakteru ! ) to mnie męczą już:P Musze sobie znaleźć własny charakter? Nie wiem no.. rozpisać na kartce? Czy jak? Ech..:P Na pewno jest dużo takich ludzi jak ja.. Albo było:P

Gość Zdezorientowana134
A ile masz lat?:P

Gość Zdezorientowana134
Ach no i już nikt nie pomoże:( i co teraz? Zostawicie mnie tak?:P

Gość Zdezorientowana134
Dziękuje za pomoc;d Też was lubie

Gość Zdezorientowana134
A teraz serio..;d No nie róbcie sobie jaj.. Naprawdę mam problem, który mi przeszkadza w życiu! Bardzo... :P

Gość no jak ugotowana
ja tez tak mialam w liceum...gesty,teksty...sama nie wiem,ajk to sie dzialo...tez mi ktos kiedys powiedzial to co twoja kolezanka...i w sumie nadal tak mam...tyle,ze teraz powtarzam po konkubencie :P w sumie dzieki studiom stalam sie bardziej soba,ale jak z kims dluzej przebywam,to rzeczywisxice powtarzam jego gesty i miny...podswiadomie

Gość Zdezorientowana134
echh.. tak 14... Ale czy w tym wieku to jest duży problem? Ja się boję, że jak pójdę na studia to mi to nie minie.. Nie będę miała chłopaka ani znajomych i nie będę miała do kogo się odezwać... Irytuje mnie to... Całymi dniami siedzę w domu i się uczę albo siedzę na kompie.. Nie mam do kogo wyjść ani nic.. A jak już mam to chęci brak...:( Kurde... Trudno tak

Gość nie no bomba
SERYJNY SAMOBOJCA BO POPUSZCZE ZE SMIECHU Seryjna kretynka jestes

Gość Zdezorientowana134
No albo tam rozwijam talenty, żeby nie było, że gnije sama w domu i się non stop nad sobą użalam.. Czuje czasem przy znajomych, że nie mam własnej osobowości.. ;d chociaż mam pełno własnych dobrych cech, które znikają przy kumpeli, z którą jestem większość czasu.. Kurdee

Gość Zdezorientowana134
Łe jery.. Napisałam tak dla zwały.. Przecież wiem, że nie ma takiego czegoś jak SERYJNY SAMOBÓJCA..no ludzie;d A z resztą chodzi o coś innego

Gość no jak ugotowana
laska ma dominujaca osobowosc..juz trafilam 2 razy na takie-zawsze lepiej ubrana,ona ma lepszy gust,lepsze gadzety,lepiej sie smieje i pewnie nawet lepiej sra...warto znalezc kogos takiego jak ty

Gość Zdezorientowana134
Albo nie.. Emo to seryjni samobójcy.. ale mniejsza z tym:P

Złotko, nie minie. Zapomnij. A to, że nie masz znajomych przyjaciół... Po prostu przestań robić z tego problem. Pokochaj siebie taka jaką jesteś. W tym osławionym wieku dojrzewania możesz mieć z tym kłopot, ale w przyszłości...

Gość Zdezorientowana134
Właściwie to chodzi tylko o zachowanie i poczucie humoru, bo gusta mamy zupełnie różne... Kurde.. Ale trzeba to zmienić.. tylko jeszcze nie wiem jak.... Wykreować własne oryginalne poczucie humoru? Czy jak? ;d I mieć wszystko w dupie opinie innych? Czy co? kurde xdd

Gość Zdezorientowana134
No tak.. W tym wieku to jest strasznie trudne.. Prawie każdy jest FAJNY i jest WSZĘDZIE i ZE WSZYSTKIMI.. A ja ? Pff...;d Chciałabym sobie znaleźć takich znajomych, którzy słuchają tego co ja i nie są tacy SŁIT.. A właśnie, może w tym problem? Bo ja metalu słucham i tak się ubieram i nie używam słów w stylu ALE TO JEST SŁIT, O JEJ! OCH ACH i się nie podniecam każdym SŁIT kolesiem ani nic...;d mhm?

Po prostu jesteś indywidualistką trochę. Jak ja. Zero imprez, zero alkoholu, pierwszą k...ą rzuciłam pół roku temu i to tylko pod wpływem pracy. Nie dlatego że mi nie wolno, po prostu nie lubię. A indywidualistki mają to do siebie, że są same. A jak rozwijasz te talenty? I jakie to są? Tam tez się chyba z ludźmi spotykasz? Może z nimi spróbuj się zakumplować?

Gość Zdezorientowana134
;d

" I mieć wszystko w dupie opinie innych? " O to, to to! To twoje życie i innym g...o do tego!

Gość Zdezorientowana134
Sama rozwijam;d W domku... Gram ze słuchu na organach i gitarze... I jakieś tam rysunki itd.... Mhm.. A co do imprez, % mnie NIESTETY? ciągnie.. AŻ jedną taką większą mam za sobą. A przeklinam jak szewc...;d I boję się, żebym się nie uzależniła od % bo jak jestem wcięta to życie jest takie piękne, jestem taka pewna siebie i wszyscy uważają, że jestem fajna eeeem...;d Ech i cóż tu począć? Muszę jakoś ogarnąć... Może zdyscyplinować i myśleć przeważnie o sobie? Przecież i tak kiedyś mnie znajomi opuszczą i będę musiała działać na własną odpowiedzialność... Bez pomocy PRZYJACIÓŁKI;d

Gość Zdezorientowana134

Gość Zdezorientowana134

Gość Zdezorientowana134
coś jeszcze macie do dodania? xd