Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nuteczka20

TERMIN LISTOPAD 2009!

Polecane posty

Gdy starania rozpoczniemy w lutym, termin wypada gdzies w listopadzie:) Zapraszam lutowe staraczki!!, pozniej oczywiscie ten topik przejma juz LISTOPADOWE \'09 przyszłe mamusie :)

haha Karola zebys wiedziala;)) Ja coś czuje ze będzie dobrze i za niedługo spotkamy się już oficjalnie na tym topiku jako brzuchatki ;)

pozdrawia listopadówka 2008 która została ostatecznie październikówką:) w tym miesiącu chyba żadna nie urodziła w terminie:)

Powodzenia od kolejnej listopadówki 2008:)Ach dziewczyny aż się łezka kreci jak ten czas szybko przeleciał:)

zapomiałam dodać, że Kubus urodził się 3 dni po terminie ( to tak na potwierdzenie słów mother)

Gość klariska
witam odswiezam temat, jesli sie uda w lutym bedziemy listopadowkami 2009 ;) jest ktos kto w tym miesiacu sie stara?

witam kobietki :) ja zalozylam topik termin jesien 2009 ale jakos sie nie rozkreca, wiec moze i ja sie przylacze do was :)

Gość klariska
wlasnie nie jest nas za duzO:) nie mam pojecia dlaczego;)

lady love zdaje sie ze ty u nas na topiku kiedys bylas:) myle sie?

tak, dopoki sie nie załamalam.. ale to juz stara historia :) byalm u ginekologa na badaniach wszystko jest ok :) powiedzial mi ze mam w tym miesiacu szanse na ciaze wiec teraz tylko cierpliwie czekam :)

no to swietnie:) , 3mam kciuki za Ciebie no i za siebie, jak pewnie zauwazylas u nas coraz wiecej brzuchatek:)

dawno tam nie zagladalam :) no ale wyobrazam sobie ile was tam jest ;)

no troche jest, ale ja nie:) ja jestem staraczka a to moj pierwszy cykl staran:)

mam nadzieje ze Ci sie uda :) ze nam sie uda :) ja ten miesiac wzielam totoalnie na luz :) i pierwsza moja mysl byla taka, kotus a moze sprobujemy załapac sie na dziewczynke? :D jestem ciekawa co z tego wyjdzie :) owulacje mialam 10dc a kochalismy sie 7go :)

to ty juz bedziesz wczesniej wiedziala. :) Ja dopiero zaczne sie starac i koncze wlasnie @;)

no a mi sie zaczynaja okolo walentynek ;) takze bedzie milo. A starania mimo ze sa staraniami to jakos wzielam to na luzaka. Bedzie to bede sie cieszysz nie to nie. :) Mlodziutka jestem jeszcze bede miala;) a u Ciebie starania na 100%?

tak :) ale tez biore to na luzaka, nie mam zamiaru sie tak nakrecac :)