Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arystotelesplaton

czy można spać w bucikach, kapciach

Polecane posty

Gość arystotelesplaton

Drogie Panie, pozwoliłem sobie stworzenie tematu, właśnie na tym forum, w związku z tym, że skupia wokół siebie wiele inteligentnych, mądrych i wrażliwych kobiet. Chciałbym poruszyć temat, który może wydać się zwariowany i szalony, niektóre osoby mogą się pukać w czoło, niektóre odnajdą w tym wątku-pytaniu własne przyzwyczajenia - i właśnie o to chodzi. Drogie Panie czy lubicie albo są takie Panie którym zdarzyło się, chodzić spać w papuciach, bamboszkach, baletkach a nawet jakiś swoich ulubionych bucikach. Chodzi nie tylko o zmysłowe noce, ale także o potrzebę spania tak częściej, samej dla siebie, albo któraś może spotkała się z taką prośbą, ze strony męża, ukochanego. Jeżeli tak to proszę powiedzcie w jakich okolicznościach lubicie tak spać, od jak dawna tak chodzicie spać, co spowodowało, że poszłyście tak spać. Jak na to zapatrują się inni członkowie waszych rodzin --------------------------------------------------------------------------- Kiedyś miałem koleżankę (dawne czasy młodości, szkoły, wspólnych wyjazdów) która nie potrafiła zasnąć bez baletek na stopach - w domu zawsze tak spała - i była z tego znana. Jak jechaliśmy z całą ekipą gdzieś na wakacje to często spała w adidasach miała takie przyzwyczajenie, wtedy to tteż wiele innych dziewczyn też tak chodziło spać. Niektóre brały ze sobą specjalnie parę tenisówek przeważnie wtedy modnych białych do spania. Zastanawiam się czy jest wiele takich kobiet które lubią iść spać mając coś na stopach właśnie baletki, kapcie, sandałki, ulubione buciki. Jeżli temat tutaj pochwyci to napiszę wam, co wynikło z mojego zadawania tego pytania kobiecej społeczności i co z tego wniknęło...

Gość no coś w tym jest bo mój
Stasiek cięgiem ino gada: Zocha łoblekaj walonki bo idziem spać!!!

Gość arystotelesplaton
ale czy są wokół was takie osoby które tak chodzą spać w baletkach bądź kapciach

Gość arystotelesplaton
zdaję sobie sprawę, że wszyscy przeważnie interpretują to jako spanie w butach, ale przecież mi chodzi przede wszystkim o czymś w rodzaju baletek czy bamboszek, kapci wełnianych takich baletkowych. Zdaję sobie sprawę, że spanie w samych butach może wydawać się dziwne, dlatego napisałem że przede wszystkim baletki i kapcie... ale nie ukrywam że spotkałem osoby chodzące spać w halówkach czy balerinkach ale o tym jak temat troszeczkę bardziej rozwinie się i będzie ewoluował

Gość arystotelesplaton
miss_kafeterii a nigdy nie chciałaś chodzić spać w tzw baletko skarpetkach, baletki z delikatnej włóczki, przeważnie z guziczkiem. chyba wiecie o co mniej więcej chodzi

Gość arystotelesplaton
później napiszę wam jeszcze coś więcej na ten temat

Gość butki
a ja sądzę że to całkiem fajna sprawa, ciepło przyjemnie miło

Hahaha;) skarpetki owszem ale bambosze?? Kapcie?? Przeciez to nie wygodne a i zapewne spadnie ze stopy w nocy;)

Gość Okrąglinek
Autor jest chyba jakimś dziwacznym fetyszystom... A pomysł spania w jakimkolwiek obuwiu,czy to w baletkach czy w kaloszach,jest mało sensowny.

Gość Arystotelesplaton
Tworząc ten temat naprawdę nie spodziewałem się, że będzie aż tak kim mało pozytywnych odpowiedzi. Szczerze mówiąc myślałem również że będzie do tego tematu bardziej pozytywne podejście, może takie bardziej na ludzie, z uśmiechem i takim ciepłem jako coś subtelnego. Przyznam się wam że kiedyś zrobiłem taką sondę właśnie przez GG zadając praktycznie dokładnie to samo pytanie co na początku tego postu. Sprawdzałem reakcje i odpowiedzi jak odpowiadają osoby częstokroć oczywiście odpowiadały osoby tak samo jak wy - zaznaczam że pytanie kierowałem jedynie do kobiet - ale też pośród tych odpowiedzi było sporo pozytywnych, ale szczerze mówiąc nie sądziłem że tak wielu osobą kojarzy się to z erotyka. Powiem wam jedno, że spotkałem kilka osób które tak chodzą spać. najczęściej sa to kapcie maskotki bardzo dużo spotkałem takich osób - kobiet lub dziewczyn. Troszkę zaskoczony byłem kiedy dowiedziałem się że jednak sporo kobiet lubi chodzić spać w adidasach albo halówkach, bucikach sportowych, może nie takie typowo sportowe adidasy ale typu miękkich butów sportowych typu keds czy jarmilki takie czeskie trampki. Sporo było osób które spia tak co noc.... i właśnie one powiedziały że to im daje jakieś poczucie bezpieczeństwa, subtelności. Spotkałem się też z osobami które chodzą spać w balerinkach.... typowych balerinkach albo baletkach - ale w baletkach to bardzo często osoby które też tańczą. Jedna jednak historia była dość ciekawa, Raz rozmawiałem z kobietą, którą zaciekawił ten temat, powiedziała że musi spróbować, to ja jej powiedziałem że najlepiej w bucikach które najbardziej lubi. Ona powiedziała że bardzo lubi muszkieterki, okazało się że ma skórkowe i materiałowe i szaleje na ich punkcie. więc postanowiła pójśc w nich spać. Zaznaczam że dorosła kobieta, matka dwójki dzieci, bardzo jej to się spodobało, nawiązaliśmy przez to znajomość, rozmawialiśmy na tematy różnorakie, ale okazało się że jej to się tak spodobało że przez całą zimię tak chodziła spać w tych muszkieterkach skórkowych. Jak się zrobiło ciepło to zakładała balerinki ale muszkieterki pozostały nawet tej zimy. Powiedziała że tak się przyzwyczaiła że jak jechała na delegację w hotelu specjalnie zakładała je do spania czy jak jechała do swojej mamy wraz z dziećmi. Na kobiety matki które śpią w bucikach napotkałem się kilkukrotnie zdając to pytanie jedna kobieta z Dusseldorfu, która ma nawet specjalne buciki do spania, ale to się naprawdę często zdarzało, dzięki temu pytaniu nawiązałem też dużo znajomości pozdrawiam

Gość a para
16:12 arystotelesplaton (pisarz@o2.pl) Drogie Panie, pozwoliłem sobie stworzenie tematu, właśnie na tym forum, w związku z tym, że skupia wokół siebie wiele inteligentnych, mądrych i wrażliwych kobiet to mnie rozwaliło:)

Gość Arystotelesplaton
przecież nie odbiega ani nie obraża to inteligencji

Gość dla dobra autora orzekam
ze to PROWO! w przeciwnym razie, nadajesz sie do psychiatryka:D jestem przeoknana, ze wyssales to z palca, nikt nie spi w butach:o znam mase ludzi i wszyscy wracajac do domu ochoczo zrzucaja buciory i nie zaklaja dopoki nie ma takiej potrzbey.

Gość miimi
Spać w butach? :O Ja chodzę do szkoły i żadna z koleżanek nie chodzi spać w butach :P Przecież bambosze spadną podczas snu:D Ale się uśmiałam :D

Gość to chyba jakieś prowo
spać w butach? Nikt z mojego otoczenia nie spi w butach :O Jesteś z Polski?

Gość nie nakręcajcie tego
zboczeńca :-O

Gość to chyba jakieś prowo
Ale przecież buty sa brudne, chodzi się nimi cały dzien i jak poxniej mozna w nich pójść spać :O

Gość youferopenfair
a ja lubię spać w rękawiczkach

Gość Arystotelesplaton
Ja przecież tutaj nie napisałem że chodzi o takie buty w których się chodzi na co dzień na zewnątrz. Na początku wyraźnie napisałem, że chodzi np. o kapcie, baletki takie ze skórki bardziej domowe. A jeżeli chodzi o buciki, to ulubione, ale nie koniecznie przecież trzeba chodzic w nich po ulicy, mogą być takie zupełnie domowe. Ja nie lubię kapci i w domu chodzę w tenisówkach, ale mam je tylko do domu, więc przecież nie napisałem niczego o wchodzeniu w brudnych butach do łóżka

Gość w klanie..
polscy aktorzy z telenowel spia w butach i ciuchach widac robi sie to popularne.

Gość serialealegdzie
Czy mogę zapytać w jakim filmie albo serialu widziałaś taką scenę, albo skąd te wnioski

Ale masz koleś infantylną gadkę! Czyta sie ciebie jak erotomana gawędziarza! Kręci cie to czy jak?

Gość skarpetkarz123
Ja lubię spać w białych skarpetkach, ale w butach to nie. Bez przesady... Już bym wolał w dżinsach spac