Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

plizzz pomozcie mi napisala do mnie laska po rosyjsku i nie kumam

Polecane posty

ktos mi moze to przetlumaczyc ?? Здравствуй Jacek !!! Мне стало так приятно, когда я открывала сегодня свою почту, то я сразу же обратила внимание на твое новое письмо. Я увидела, что ты написал мне свое письмо. Для меня это было так приятно. Я очень порадовалась твоему письму, и то, что ты действительно заинтересовался мною. Как твои дела? как у тебя настроение? ты уж наверно можешь видеть по мне, как у меня все идет. С твоим письмом мое настроение стало лучше. да, но сейчас нас интересует, то что мы можем говорить друг другу о себе. конечно у меня есть так много сказать тебе, но это не получится все сразу же сказать тебе в одном письме, это требуется время. Jacek ты уж наверно сам понимаешь это. перед первым ответом тебе, я не много волнуюсь, это волнение от моей радости. Если честно я не ожидала, что ты так быстро напишешь мне. Это очень приятно. Я даже сейчас не знаю с чего мне начинать тебе говорить. Вот я думаю, что о детстве не стоит говорить, потому что мы с тобой уже взрослые, и очень с трудом вспомнить свое детство. Я училась в школе, закончила 11 классов, потом я поступила в университет международных отношений. Изучила несколько иностранных языков (Английский, Французский), и так же не много знаю Польский язык. А ты как учился? Какие языки ты знаешь? Ты знаешь Русский язык? По характеру я очень простой человек, но не нужно не когда этим пользоваться, потому что ко многим вещам я отношусь очень серьезно. И для меня очень важно, чтобы меня понимали всегда. Я очень не люблю, когда пользуются добротой человека, когда он помогает всем, а потом в трудную минуту могут просто от него отвернуться. Это очень не красиво! Мой рост 176 cm, вес 56 kg. цвет волос блондинка, цвет глаз голубые. Я родилась 1982 года 3 ноября. Родилась я в России, и самого детства я живу в республике Mari - El, в городе Kozmodemyansk. Он находится к востоку от города Москвы, на расстояние 1200km. Да это очень далеко. Живу я с моей бабушкой отдельно от моих родителей. Еще когда я была маленькой мои родители оставили меня у бабушки, и с того времени прошло очень много лет, и меня воспитывала моя бабушка. Я очень мало знаю своих родителей. Раз они так поступили, я даже не пытаюсь находить их! Что ты можешь говорить мне о себе? Я надеюсь, что у тебя тоже есть многое сказать мне. Я очень серьезная женщина, у меня нет вредных привычек, но по праздникам я иногда принимаю спиртные напитки, как например вино. А как же ты? Jacek мне вот очень приятно будет, когда я получаю твое письмо. Я желаю тебе красивого дня, и надеюсь, что ты присылаешь мне больше своих фотографий. Я буду с нетерпением ждать. Natalya proszeee

Gość logiteszka
ma 72 lata 176cm wzrostui wazy 56 kg

Gość awril
sprobuje ci pomoc,na tyle,na ile potrafie Здравств уй Jacek !!! Мне стало так приятно, когда я открывал 72; сегодня свою почту, то я сразу же обратила внимание на твое новое письмо. Я увидела, что ты написал мне свое письмо. Для меня это было так приятно- witaj jacku było mi bardzo przyjemnie,kiedy po otwarciu swojej poczty 72? .............................( nie bardzo rozumiem) postanowiłam odpisac na twoj nowy list,kiedy zauwazyłam list od ciebie,było mi bardzo przyjemnie

Gość awril
dalej pyta,czy znasz jez rosyjski,bo ona polski nie bardzo ze nie bardzo wie,od czego zaczac rozmowe z toba ale cieszy sie ,ze d niej napisałes

Gość awril
pisze,ze jest bardzo prostym człowiekiem

Gość ddelicja
to brzmi niedorzecznie jak z czytanki plus jakies dziwne wtręty nienaturalny list jak dla mnie

a ile ma lat ?

Gość bo to jest czytanka a
smarkacz chce, byśmy mu zadanie odrobili :O

Gość No chłopie
to już każdy głupi wie, popatrz na ostatnie linijki!!! Nie musisz znać rosyjskiego.

Zdravstv уй Jacek! Byłem tak zadowolony, kiedy otwarto 72; Dzisiaj pocztę, natychmiast wezwał uwagę na nowe wiadomości. Widziałam , który napisał do mnie list. Dla mnie to it was so nice. Jestem bardzo poradova 83; w tym czasie Pański list i jakie działania masz 77; LNO sovalsya interesuje mnie. Jak się masz? jak zestaw s? Ty także możesz zobaczyć prawdopodobnie na mi, jak mam to wszystko. Z Pana listu Ustawić 80 e stał się lepszy. Tak, ale teraz nas 77 ton, co możemy powiedzieć znajomym przyjaciel samodzielnie. Oczywiście, mam tak wiele znaczy dla Ciebie, ale nie jest poluchits? 03; wszystkie od razu powiedzieć, w jednym piśmie, jest ona I trebuets czasu. Jacek prawdopodobnie już własne ponimaesh d tak. przed pierwszą odpowiedź ci, I don't wiele obaw, jest to emocji mojej radości. Szczerze mówiąc, nie oczekuję, że pojawi się tak szybko napisz do mnie. Jest to bardzo miłe. Ja nawet nie wiem, dlaczego zacząłem mówisz. Myślę, że dziecko nie powiedzieć, bo jesteśmy z wami już dorosłych i bardzo trudne do zapamiętania? 00; ich dzieciństwie. Poszedłem do szkoły, gotowych 72; 11 klas, a potem miałem 72 w Uniwersytecie 90; nr Stosunki międzynarodowe odnyh 81;. Poznaj kilka 86; Języki obce (angielski? 080, oraz, Frantsuzs 82; s, i tak nie wiem dużo języka polskiego. A ty jak studiował? Jakie języki znasz? Ty znajomość języka rosyjskiego? Począwszy od 91, ja jestem człowiek prosty, ale nie, jeśli nie potrzebujesz tych użytkowników 90; sya, ponieważ że wiele rzeczy, jestem bardzo poważnie. A dla mnie bardzo ważne jest dla mnie zawsze zrozumiałe. I really don't like it, gdy polzuyut są ludzi życzliwość, kiedy pomaga wszystkim, a następnie w trudnym momencie można po prostu go otvernut? 00; są. To nie jest fajny! Mój wzrost 176 cm, waga 56 kg. kolor włosów jeden blond, niebieski kolor oczu. Urodziłem się w 1982 3 Listopada. Urodziłem się w Rosji, i dzieciństwa? :o

Gość awril
dalej pisze cos o czyniemiu dobra innym,cos,jakby,ze lubi pomagac innym ludziom Мой рост 176 cm, вес 56 kg. цвет волос блондинк а, цвет глаз голубые. Я родилась 1982 года 3 ноября. Родилась я в России, и самого детс ma 176 cm wzrostu waga 56 kg blondynka oczy jasne-szarw urodziła sie w 198 roku 3 listopada w Rosji

Gość ale to proste
zadzwon to Ci przetlumacze, bo mi siem nie chce pisac

Gość Smarkam na wszystko
Laska sie dziś ucieszyła kiedy zobaczyła list od ciebie. zrobiło jej się przyjemnie. Jaki masz nastroj i inne takie. Jak dla niej możesz być. Ją interesuje co wymożecie mowić o sobie przyjaciel przyjaciółce. NIe wie o czym napisać do ciebie, a tak wiele by chciała i chciałaby się o tobie wiele dowiedzieć. Nie wie od czego zacząć, a o dzieciństwie chyba nie wypada dlatego - i tu nie wiem - razem wyrastaliście ? Nie rozumiem. Coś tam z trudem wspomina dzieciństwo. MOże było nie najlepsze? Uczyła się w szkole zakonnej Potem poszła na uniwerek i ukończyła Anglistykę i Francuski. Kiepsko zan polski. A ty jak sie uczyłeś? Jakie znasz języki. Znasz ruski (pytanie retoryczne :) ) Jest prosta kobieta, ale by chciała aby ja wszyscy pamietali - tam paru rzeczy nie rozumiem. (Te cyferki były pewnie ruskimi znakami dialektrycznymi.) Nielubi sytuacji jak człowiek jest dobry, pomaga innym, a potem w trudnych chwilach inni odwracają się od niego. A teraz najwazniejsze: Ma 176 cm, 56 kg wagi. Blondynka. Urodziła się w 1982 r.

jezu ona jest sliczna napisalem do niej na myspace ale czasem mi sie wydaje ze to jakis robot wyslalem jej swoje foto zebym tylko z siebie glupia nie zrobil jak to zart bedzie :/

Gość martaaaaaa16
Zrobiło mi się bardzo przyjemnie, kiedy dzisiaj sprawdzałam swoją pocztę, od razu zwróciłam uwagę na twój nowy list. Zauważyłam, że napisałeś mi swój list . Dla mnie to było bardzo przyjemne. Bardzo uszczęśliwił mnie twój list i to, że ty rzeczywiście zainteresowałeś się moim. Jak twoje sprawy (działania) ? Jaki jest twój nastrój, samopoczucie? Ty na pewno widzisz po mnie jak u mnie wszystko się układa. Dzięki twojemu listowi moje samopoczucie stało się lepsze. Tak, ale teraz interesuje nas co możemy opowiedzieć o sobie nawzajem, oczywiście ja mam Tobie dużo do powiedzenia, ale to nie dostaniesz wszystkiego od razu w jednym liście, na to potrzeba czasu. Jacku, ty już na pewno sam to rozumiesz, przed twoją pierwszą odpowiedzią ja …….. ? z mojej radości. …………………………………………………………………………………. W tym momencie nie wiem od czego mam zacząć tobie opowiadać, dlatego że ja i ty jesteśmy już dorośli i bardzo trudno jest wspominać swoje dzieciństwo. Naukę w szkolę zakończyłam na 11 klasie, potem poszłam na międzynarodowy uniwersytet, pod względem nauki wielu języków obcych ( angielskiego, francuskiego, oraz w małym stopniu języka polskiego). A ty jak się uczyłeś? Jakie znasz języki? Znasz język rosyjski? Jeżeli chodzi o charakter, jestem bardzo prostym człowiekiem, no niekiedy nie powinienem z tego korzystać , dlatego że do niektórych rzeczy podchodzę bardzo poważnie. Bardzo ważne jest dla mnie aby wszyscy mnie rozumieli. Nie lubię bardzo kiedy się wykorzystuje dobroć człowieka, kiedy on wszystkim pomaga, a potem w trudnej chwili mogą się od niego odwrócić. To bardzo nieładnie. Mam 176 cm wzrostu, waże 56 kg. Kolor moich włosów to blond, kolor oczu to błękitny (niebieski). Urodziłam się 3 listopada 1982roku w Rosji i mieszkam tam od dzieciństwa. masz, ale tekst jest dziwny troszke i nieskładnie go wytlumaczylam, ale mysle ze wystarczy