tototo 0 Napisano Luty 2, 2009 no i dziwne bo z wagi nic nie schodzi ale cm jakby mniej,ciekawe czemu. chcialbym zeby na wadze tez bylo mniej........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tototo 0 Napisano Luty 6, 2009 minely juz jakies 3 tygodnie i nic!!! ani gram mniej!! co jest??? ktos mi powie? juz nie mam sil.................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zonaslawka Napisano Luty 6, 2009 witam nowa jestem. nie martw sie ja tez mam dosc sporo do zrzucenia i wcale nie jest mi latwo choc naprawde sie staram.nie wolno sie poddawac,to powinien byc nasz styl zycia a nie dietka na pare tygodni.na pewno beda jakies efekty tylko trzeba sie przylozyc,wiem ze latwo sie mowi ale ja na wlasnej skorze odczulam ze nie kazdemu to samo pomoze.przytylam po tabletach 10 kilo i czuje sie ogromna po 3 tygodniach ostrych cwiczen i diety mż ale bez slodyczy itp i tak za wiele nie schudlam jesli w ogole,ale sie nie poddaje,chyba tak juz musi byc.musimy sie wspierac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach