Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość excited

PROSZĘ O POMOC chodzi o faceta!

Polecane posty

Gość excited

witam! zacznę od tego, że jestem kompletnie zielona w kontaktach z mężczyznami. tzn. mam kolegów i jako tako potrafię z nimi gadać ale ogólnie się krępuję i zawsze trzymam się z dziewczynami i nigdy nie byłam jakąś super kumpelą dla faceta tylko znajomą, koleżanka, po prostu. domyślacie się, że nie umiem podrywać ani flirtować. i tu pojawia się problem... poznałam rok temu fajnego faceta z rodziny mojego kuzyna (ja i ten facet rodziną nie jesteśmy;)) on okazał się niezwykle sympatyczny i choć wiele nie rozmawialiśmy, tylko sytuacyjnie, to polubilismy się. co więcej nawet mnie trochę oczarował. wkrótce przyjeżdża znowu, wiem, że jest sam. w przeciągu tego roku trochę o nim myślałam i smiać mi się zachciało kiedy kuzyn i jego zona zażartowali, że mnie z nim zeswatają. zaczęłyśmy żartować, ja stwierdziłam, że 'ale wymyśliliście!' ale w głebi duszy ucieszyłam się, że oni 'widza nas razem' i teraz prosze Was o pomoc, wiem, ż eto głupie bo takich rzeczy nie da się załatwić według instrukcji. jak mam postępować jak się spotkamy? co zrobić, żeby nie być spiętą, pomóżcie, może jakieś rady, cokolwiek... z góry dziękuję i przepraszam że tak długo opisałam;)

poprostu bac soba z wszystkimi zaletami i wadami jak mu sie spodobasz to nigdy nie bedziesz musiała udawac kogos innego a on nigdy ci nie powie ze jak sie poznaliscie to ty bylas inna niz teraz!

Gość excited
wiem, nelii nie chcę nikogo udawać, tylko boję się że będe spięta i nic nie powiem, nie chciałabym wyjść na jakąs mumię

Gość excited
już nikt nic nie napisze?

Gość napirek
na " pierwszy " raz zawsze pomaga lampka wina ( tylko nie za dużo )

Wypijcie (lub wypij) po kieliszku wina lub piwo aby sie wam (a w szczególności tobie ;p) \"lepiej\" rozmawiało

Gość excited
jeny! to nie ma być pierwszy raz! jeżeli chodzi Wam o seks to nie, nie chodzi o to... ale ogólnie z tym winem t może nie jest zły pomysł... tyle że to może pomóc a potem za kolejnym razem, co? :) nie chciałabym się tez narzucać i nie chodzi mi od razu o jakiś flirt tylko o to żeby się lepiej poznać a potem zobaczymy:)

Gość excited
up

excited mi nie chodziło o pierwszy sex. Alkohol ma to do siebie że niektórych ludzi "odblokowuje"

Gość excited
sorry Leviatan powinnam zwrócić się w liczbie pojedynczej, bo Ty nic takiego nie pisałeś;)

Gość excited
ok;) widzę, że mój topik nie ma polotu, a mi naprawdę zależy na tym żeby nie stracić szansy :O

hehe to proste nie bedzie bo jak ci zalezy zeby dobrze wypasc to bedziesz spięta i tak :D faktycznie piwo na lekkie rozluźnienie moze byc niezle ale jeszcze ci zaszumi w głowie i sie na niego rzucisz :D najlepiej starac sie nie myslec "jak wypadne" tylko działać... i bądź jak najbardziej naturalna a jak cos glupiego powiesz to staraj sie zartobliwie przeprosic...

Gość excited
wkońcu ktoś coś pisze:) właśnie bycie naturalną wydaje mi się najlepszym wyjściem, a co do alkoholu to nigdy nie piję dużo i jestem pewna że bym się na niego nie rzuciła;)

"a co do alkoholu to nigdy nie piję dużo i jestem pewna że bym się na niego nie rzuciła " nie wiadomo, nie wiadomo... wyposzczona jestes, zadurzysz sie w jego bossskich oczach i sie nie obejrzysz jak w łóżku wylądujecie ;) hehe no dobra spadam a bycie naturalną oczywiscie zawsze popłaca...

Gość 007tytus
Ja bym proponował żeby zaczekać co on będzie robił. Być miła,uśmiechać się i dbać o gościa ...Jeżeli on sam nie zagaii rozmowy tzn że nie jest zainteresowany

Gość excited
tyus, słuszna uwaga, ale jak już napisałam nie zamierzam się narzucać, dlatego wiem o co Ci chodzi;) dzięki

Gość 007tytus
Do usług młoda księżniczko :-) Troche Ci zazdroszcze bo w młodości można żyć ideałami...A poźniej kiedy się "dostanie po tyłku" to juź trudniej o entuzjazm...Narazie ciesz się źyciem! :-) dobrej nocy

Gość excited
bardzo dziękuję:) dobranoc!