Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarownica_agata

odpadł mi klawisz od klawiatury z laptopa, co robic?

Polecane posty

tak jak w temacie, wydaje mi sie ze klawisz sie polamal, ale nie wiem jak to sie stalo, siedzialam sobie i pisalam patrze a tu \"g\" lezy obok... gdzie mi to naprawia? ile sie za cos takieo placi? czy w ogole takie zdazenie jest objete gwarancja? pomocy, bo sie wystraszylam :/

boje sie przykleic :/ ogolnie z tego co widze, to ten cały "zaczep " jest połamany :/ a ile to moze kosztowac w serwisie? myslicie ze zrobia mi to od reki?

Ja mialam za dlugie pazury i wyrwalam klawisz hehe :) A potem wystarczylo tylko go wcisnac, takze NO PROBLEM! ;)

czarownica_agata tak jak w temacie, wydaje mi sie ze klawisz sie polamal, ale nie wiem jak to sie stalo, siedzialam sobie i pisalam patrze a tu "g" lezy obok... gdzie mi to naprawia? ile sie za cos takieo placi? czy w ogole takie zdazenie jest objete gwarancja? pomocy, bo sie wystraszylam :/ Straszne. Teraz nie będziesz mogła pisac "gó_wno". współczuję Ci :(

gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg zazdrościsz? :D :P

Gość ajajaj8888
a mi tydzien temu odpadl"ENTER"ale polozylam go na miejscu i docislam........pstryklo i jest ok:D sprobuj....

Gość touchpad
siedzialam sobie i pisalam patrze a tu "g" lezy obok... Dobre:D:D

Gość papam
CZROWNICO AGATO; SKORO ODPADŁ CI KLAWISZ "G" I NIE MOŻESZ PISAĆ TEJ LITERY... JAKIM CUDEM PISZESZ SŁOWO "GUMECZKA" ;-)

czarownica_agata rcze, nikt z was nie wie ile to moze kosztowac? i czy w ogole zrobia mi t ood reki? Zobacz na allegro, tam sa całe klawiatury do wymiany w laptopach. a przycisk faktycznie mozna sklejic na poxipol, albo kropelkę.

spox,mi roczne dziecko coś takiego zrobiło dwa razy.Palnęło mocno rączką i poleciały klawisze.Wyszukałam w ks. tel. gdzie naprawia sie laptopy i od ręki mi pan zrobił.Kosztowało 5zł.

dalajlamka, dzieki :) karamba bamba- nie działą :P bimbałek, widzialam na allegro, ale to sie wiaze z czekaniem kilku dni na to a ja bym chciala to miec naprawione jak najszybciej :P

Wymiana klawisza jest banalnie prosta. W internecie krąży mnóstwo poradników, na przykład: wymiana klawisza w laptopie

Gość Martyna76
Pojedyncze klawisze do laptopa kupić można na klawiszedolaptopa.pl

Gość jola210
wystarczy zamowic jeden klawisz przez neta albo isc do sklepu komputerowego. nie kosztuje to duzo. musisz tylko powiedziec jaki masz model laptopa bo sa inne zaczepy.

Gość gość
ja przykleilam klawisz d tej gumeczki :>