Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakreecona

nie pokaze mu siem

Polecane posty

Gość zakreecona

problem ^^ powiedzcie mi kobietki jak to bylo jak sie pierwszy raz rozebralyscie przy facecie ale cale:P a chlopaki czy wolicie jak dziewczyna jest cala gladziuta czy nie koniecznie??:P bo mam problem z depilacja bikini^^ maszynka do nczego zaraz odrosna plastrami za trudno a do kosmetyczki nie pojde wrrr zeby obca baba mnie ogladala :P a chlopak sie nieceirpliwi i ja tez ^^

Gość a ile masz latek
bo chyba malutko :O

Gość zakreecona
18:P

Gość zakreecona
ale liczy sie pierwszy efekt aa wogole wtedy nie bedzie mial do tego glowy ^^

Gość zastanawiajace
tak bladzac wokol tematu: zawsze zastanawialo mnie jak to jest, ze ufa sie komus na tyle zeby sie z nim seksic jednoczesnie nie ufajac na tyle zeby pokazac sie tej osobie nago... toz to jakas paranoja i lekka niespojnosc w postepowaniu!!!

Gość olaaa bogaaa
a kto mowil o seksie od razu? jestesmy razem duzo dochodzilismy do wszystkiego po troszku ...ufam mu ale nie chce mu sie nie podobac to chyba normallne no nie?

Gość zastanawiajace
skoro facet z toba jest swiadomie i bez przymusu (dziwne jakby bylo inaczej, zwlaszcza ze mloda i jedrna jestes jeszcze) to znaczy, ze mu sie podobasz. po co tu jeszcze cokolwiek komplikowac i dorabiac sobie filozofie

Gość zastanawiajace
kobietki (zwlaszcza te smarkate) niepotrzebnie wszystko sobie komplikuja i dorabiaja filozofie do tego co "niby" facet moze sobie pomyslec o ich fizycznosci, zamiast cieszyc sie zyciem i swoja mlodoscia

Gość olaaa bogaaa
to było okropne ^^

Gość touchpad
tak bladzac wokol tematu: zawsze zastanawialo mnie jak to jest, ze ufa sie komus na tyle zeby sie z nim seksic jednoczesnie nie ufajac na tyle zeby pokazac sie tej osobie nago... Ale co cie dziwi? Ze dziewczyna ma swiadomosc, ze nie wyglada nago jak modelka?

Gość zastanawiajace
moze cie to zdziwi, ale....malo kto wyglada nago jak modelka a mimo to ludzie nadal sie bzykaja i jeszcze czerpia z tego przyjemnosc!!! nawet 70latki

Gość olaaa bogaaa
bo chlopoki to ogladaja takie wypacykowane na zdjeciach a potem okazuje sie ze takich idealnych kobiet nie ma....i.... no własnie...

Gość olaaa bogaaa
:D

Gość zastanawiajace
ogladaja bo lubia! ale sa tez realistami i zadko ktory wierzy ze to naturalna prawda w dobie wszechobecnego photoshopa! ehhh...babki... same sobie problemy wymyslacie. nie traktujmy facetow jak niepelnosprawnych umyslowo glabow.