Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka87

CHCIAŁABYM SIĘ ZAPRZYJAŹNIĆ Z DZIEWCZYNĄ ZE STUDIÓW?POMOŻECIE

Polecane posty

Gość kaczuszka87

czesc, kobietki🌼...chcialam sie wygadac, a moze przy okazji mi pomozecie;)? zaczne od poczatku- otoz jestem osoba raczej niesmiala, ale wydaje mi sie, ze mila i wesola ;) nie mam za wielu przyjaciol , a na studiach- wcale:( jestem osoba niepelnosprawna- poruszam sie o kulach, lub utykajac moje przyajciolki to siostry, kuzynki, mama- mam wrazenie, ze ludzie sa do mnie uprzedzeni... ale na studiach poznalam bardzo sympatyczna dziewczyne... problem w tym, ze jest bardzo łada, bogata i mam wrażenie, że jet jej po prostu mnie żal:) wszyscy faceci się na nią slinią, a wszytkie dziewczyny strasznie podlizują:) ostatnio stałam na przystanku, a ona jechała samochodem, zauważyła mnie, zawołała do środka- porozmawiałyśmy, i od tego czasu codziennie jeździmy razem... czasami przyjeżdża po nią jej chłopak, i wtedy ona mimo to zabiera mnie z nimi... chciałaym zaproponować jej spotkanie po zajęciach, myślicie, że odmówi?

a czemu nie? może zaproponuj \"kochana skoro odwozisz mnie do domku, nie masz wyjścia, zapraszam cie teraz na ciacho/kawe\" :D głowa do góry;)

Gość zrob tak jak kalinka
pisze;) bedzie ok;) i napisz jak poszlo