Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentynkowa.panna

SAMOTNE WALENTYNKI

Polecane posty

Gość walentynkowa.panna

Zbliżają się Walentynki, dla niektórych święto pełne miłości, lecz dla niektórych przepłakane noce. Jak poradzić sobie z walentynkową samotnością? Proszę o rady dla singli.

teraz jestem z facetem, ale 2 lata temu poszłamz przyjaciółką na imprezę. było świetnie:) nie ma sensu się dołować tym świętem. nie tylko dla par ma być szczęśliwe!

Gość fajna babola......
Bzdurne swieto.... :-P nie przejmuj sie w ogole, zrobione tylko dla komercji...

I ja jestem w walentynki sam nie Podstawa to sie samemu nie dołować :) Trudny to czas dla osób samotnych ale z drugiej strony dziwny to czas dla zakochanych jeden dzień w roku gdzie wszyscy pokazują jak kochają a co z resztą dni ??

Gość MaciejZ
A moje ma jakieś dziwne dni. Na walentynki chciałbym się jej oświadczyć, ale chyba tego nie zrobię bo coś nie tak jest. Ogółem: Te walentynki będą do dupy.

Gość ona.jedyna
zpaomnij ze ten dzien istanieje i potraktuj go jak kazdy inny :D

spotkaj sie w tym dniu ze swoja przyjaciolka, kolezankami, znajomymi...i wyjdzcie gdzies RAZEM :) jesli jednak bedziesz miala zostac sama to staraj sie nie ogladac tv i nie sluchac radia ;) (zamiast tego masz dvd i mp3, ktore sama wybierasz;) ) zaplanuj sobie mily, relaksujacy dzien lub cos w tym guscie :)

Gość piąte koło u wozu
aja będe zupełnie sama w te kiczowate świeto (znowu).....nie spotkam się z znajomymi bo oni wszyscy maja juz swoje sympatie.....i jak tu doła nie złapac kiedy wszyscy w ten dzien obscenicznie pokazuja,swoją miłość,że mają kogoś... a ja NIE

najlepiej dzień wczesniej wymordować wszystkie takie pary...:Pżeby nie było żal

Gość piąte koło u wozu
a ja kupuje sobie kubeczek lodów i moze jakis drink! a jak

Gość karollinaa16
walentynki to święto dość przereklamowane ;] przecież gdy się kogoś kocha to każdy dzień z ukochaną osobą jest wyjątkowy :)) Panowie i Panie głowy do góry :P nie ma sensu się smucić .. napewno każdy z Was prędzej czy później znajdzie sobie kogoś .. ;PP apeluje aby każde z Was spędziło ten dzień z uśmiechem na twarzy :) ;*

Gość JMN
my go nie ochodzimy (razem 5 lat,obchodzilismy tylko jako młodzi, 1 i 2 rok razem) :P dla nas to cuchnie komercją.. ale nieważne. kup sobie to co lubisz, np. lody, wino, pizzę... np. mój chłop dziś jest na piwie z kolega, a ja mam lody o smaku krówki (pyyychaaa) i czekoladę... yy bedę gruba :O :O a co tam :P powaznie, kup sobie coś co lubisz, obejrzyj film na dvd no albo wyjdź z kimś wolnym na piwo :)