Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no hellola

jak po angielsku?

Polecane posty

Gość no hellola

jutro idę na rozmowę w sprawie pracy, do biura. nie zdążyłam się przygotować. powiedzcie mi parę zdań po angielsku: jak odebrać telefon, umówić na spotkanie, zaprosić klienta, zaprezentować firmę, itp. proszę pomóżcie.

Gość urokliwa pomarancza
Dobrze sie czujesz?:O

Gość no hellola
no bardzo dobrze:) a co? to chyba nie jest dziwna prośba, wiele osób pisze tu w takich sprawach.

Gość zafrasowanaa
hello this is Company X Poland, can I help you? Lets make appotment on Monday at 8 am We would be glad to see you in our Company. Our company has got polish tradition, new vibes and good fresh points of views

Gość sadsadads
zaraz, zaraz. To znasz angielski czy nie? SKoro nie znasz to po co pytasz o takie sprawy? Wystaczy ze padnie inne pytanie i....

Gość ejbisi
Jejku lepiej nie pros tu o rade bo Ci nadadaja głupot i tylko sie skompromitujesz. Juz lepiej poszukaj na jakichs stronkach w necie. A najlepiej to zapisz sie na kurs bo co ci z tego ze uwierza ze znasz angielski i dostaniesz te prace skoro zaraz sie wyda ze nie znasz i wylecisz?

Gość no hellola
dziękuję zafrasowanej. gwoli wyjaśnienia, angielski znam, lecz naukę jego zakończyłam 3 lata temu a wiadomo że jak się zmniejsza kontakt z językiem to się co niektóre rzeczy zapomina. kwestia przypomnienia i logicznego ułożenia zdań. p.s. nie prosiłam o komentarze dotyczące mojego lingwistycznego wykształcenia tylko o kilka biurowych zdań po angielsku. jeszcze raz dziękuje zafrasowanej, jedna normalna.