Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dudo

8 latka - nuda w ferie

Polecane posty

Gość Dudo

Witam, jestem mamą dwóch dziewczynek, 8 latki i 2 miesięcznej. I mam taki problemik ze starszą, mianowicie z racji narodzenia malucha nigdzie nie wyjechaliśmy na ferie. Młoda już kota dostaje, najlepsze koleżanki powyjeżdżały, babcie widzi na codzień więc to dla niej żadna atrakcja i nie chciałabym, żeby całe dwa tygodnie przed telewizorem spędziła, zresztą ile można oglądać bajek. Może macie jakieś pomysły na ciekawe ferie bez śniegu?

Kurczę ja mam ten sam problem tyle, że z 10 latkiem... Kilka dni temu urodziłam drugiego syna i oczywiście nie ma mowy o żadnym wyjeździe. Tak jak piszesz- babcia to nie atrakcja, śniegu brak, pozostaje tv i pc:( Póki co mój starszy syn jest oczarowany długo wyczekiwanym bratem, więc część wolnego czasu pewnie poświęci na pomoc w opiece i pogaduchy z maluchem heh. Jeśli nam synek pozwoli to pewnie nadrobimy zaległości w grach planszowych:)

Gość pinkossia
a mi koleżanka - też mama 9latka powiedziała o feriach organizowanych przez szkołę i nesquika - zobaczcie sobie zdjęcia http://zoltykod.pl/team.php?team=warszawa .my akurat jesteśmy z Warszawy, ale w innych miastach też takie ferie organizują.

Gość Dudo
pinkossia, my też z Warszawy, dzięki za info. Jutro pokażę córce tę stronę, jak jej się spodoba to może się zaloguje. Ona lubi wszelkie gry i zabawy zespołowe i zawsze się bardzo wczuwa w tego typu rzeczy, to może jej się spodoba. No a o bezpieczne strony w necie teraz trudno, a nie sposób mieć dziecka na oku 24 h na dobę

Gość Ajka29
Mój synek chodzi na te zajęcia w Domu Kultury i jest bardzo, ale to bardzo zadowolony. A gry na stronce też super. Polecam

Gość rhrheheh
Jakos zajmij jej ten czas. Kredki, malowanki, gry. A moze zapiszesz ja na jakis kurs? w ferie organizowane sa w domach kultury rozne kursy np. tance, czy jakies artystyczne. Zadzwon do domu kultury w Twoim miescie i sie dowiedz:) Ja np. dzis na stronie mojego miasta przeczytalam ze ogranizuja kurs na ferie dla dzieci - salsy :)