Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwicia

FOTOGRAFIA ŚLUBNA !! ZA DARMO! MEGA OKAZJA !!!

Polecane posty

Witam serdecznie, jestem profesjonalnym, doświadczonym fotografem który zapewni kompleksową obsługę fotograficzną ceremonii ślubnej za darmo. szukam par chętnych do współpracy. przygotowania, ceremonia, wesele + cyfrowa obróbka zdjęć ta wyjątkowa oferta jest spowodowana chęcią wzbogacenia swojego portfolio i poszerzenia swojej oferty usług fotograficznych posiadam sprzęt fotograficzny najwyższej jakości oraz współpracuje z doświadczoną wizażystką która wykona dla państwa profesjonalny makijaż osoby zainteresowane proszę o kontakt pod numerem telefonu 501-824-261 lub kwicia@tlen.pl oto moje dotychczasowe prace http://fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=30158&&tr=1

Gość FROF-SPOKOJNA
Ciekawa oferta. Zdjęcia jak zdjęcia. Szkoda że wybarwienie takie kiepskie ale jest to zapewne spowodowane posługiwanie się super ,,profesjonalnym” Nikonem D50 i brakiem umiejętności posługiwania się temperaturą światła. ZDJĘCIA NIE CIEKAWE.

Gość .malinowa.
Sory, ale mnie ta garstka fotek też nie powaliła na kolana. Nic dziwnego, że oferujesz wykonanie sesji za darmo! No i co to za najnowszy sprzęt fotograficzny? hehehe

Gość prywatna sekretarka
hehe skoro jestes doswiadczonym fotografem to chyba wiesz jaki blad popelniles np na zdjeciu nr 5 (ostattnie w 1 rzedzie):P

Kwicia, nie przejmuj się, tutaj nawet gdyby swoją stronę wkleiła Annie Leibovitz, znaleźliby się mądrzejsi i zdolniejsi;) Fotki bardzo ciekawe:) Musisz tylko uwzględnić, że fotografia ślubna to głównie zdjęcia robione w złych lub bardzo złych warunkach oświetleniowych. Dlatego dość odważnie z tym Nikonem d90:) Dużo zależy od szkła. Ale dobrze, że wobec tego chcesz się najpierw pouczyć i sama na pewno dojdziesz do swoich wniosków; znam takich, co kupują podobny sprzęt i od razu chcą po 1500 za sesję;) Więc powodzenia:)

to jest zenie skierowane do par które szukają fotografa, jeśli was nie dotyczy ta oferta raczej odradzałabym złośliwe komentarze. zajmuje się fotografia od lat, i słyszałam wiele opinii na temat swoich zdjęć wypowiadanych przez osoby które się tym fachowo zajmują. jeśli ktoś czuje potrzebę po oceniania zdjęć - do tego służą inne portale. zdjęcia i wizaż za darmo to bardzo dobra oferta, i gwarantuje ze osoba która się zdecyduje będzie zadowolona.

Kwiciu, ja akurat zajmuję się tym zawodowo i nie oceniłam Twoich zdjęć, tylko wpadłam Ci "w sukurs", jeśli nie zauważyłaś, bo Cię tu zaraz zjedzą :D ;)

Gość purpleday
Ale tutaj mnóstwo złośliwców. Mi się podoba Twoje spojrzenie na fotorgafię. Wiekszość kadrów świetna, a to naprawde ważne :) Szlifuj, szlifuj a Twoja fotografia to będzie niezły diamencik. A do złośliwców- dziewczyna oferuje usługę za darmo! Musi poświęcić cały swój dzień i noc na fotografowanie, a wy jeszcze wybrzydzacie. Wiecie czemu bo się nie docenia tego na co się nie zapracuje. Gdyby Wam dziewczyna zaśpiewała, ze chce 5 tysięcy za sesje to byście piały z zachwytu- niestety taka polska mentalność- docenia się tylko to za co się płaci.

dziękuje Zabulina:-)akurat wcześniejszy wpis dotyczył komentarzy wyżej. bo aż ręce opadają jak się czyta takie rzeczy:-( chyba faktycznie nie ma co - za darmo, bo ludzie od razu myślą że to będą złe zdjęcia. taka sesja to kupa pieniędzy. to duży koszt dla młodej pary. oferuje makijaż + poprawki podczas wesela, do tego zdjęcia i ich obróbkę (przygotowania, ceremonia,wesele) za darmo tylko dlatego ze dotychczas zajmowałam się wyłącznie fotografią portretową. dziękuje za otuchę :-) być może komentarze wyżej nie odstraszą:-( pozdrawiam:-)

Kwiciu, nie ma za co :) Miło zobaczyć jakiś potencjalny talent na tym morzu.. eee... zdolnych inaczej ;) A nie masz jakichś znajomych, rodziny ślubujących, żeby choć jedną sesję mieć do pokazania..? Ja myślę, że ostrożnym Młodym nie chodzi o to, że to jest gratis, tylko że nie mogą niczego "w temacie" zobaczyć. Gdybyś mogła zrobić kuzyna albo koleżankę, choćby jeden ślub, na pewno poszłoby z górki:)

Gość purpleday
A może daj ogłoszenie w gazecie lokalnej. Może znajdą się tacy, których nie było stać na fotografa, albo np. nie zarezerwowali sobie bo terminy były pozajmowane. Myślę, że znajdziesz kogoś kto pozwoli się sfotografować i umieścić swoje zdjęcia w portfolio. Pozdrawiam i powodzenia.

Gość purpleday
A może napiszesz jeszcze jaki region Polski obejmuje Twoja oferta? Może wtedy tutaj ktoś się zgłosi?

Właśnie w tym jest problem że na razie nie mam żadnych ślubów w zanadrzu:( Myślałam już o współpracy z fotografem który się ślubami zajmuje stricte , aby móc podpatrzeć co nie co. fotografia ślubna to zupełnie inna specyfika pracy. w najgorszym razie wypożyczę suknie ślubną i zrobię sesje z modelką, tylko w tym momencie to i tak będą zdjęcia portretowe tylko. oferta ta dotyczy Wielkopolski, najlepiej Poznań.

No to nie pomogę, nie moje rewiry... Z modelką bym nie ryzykowała, bo modelki raczej mają się nijak do prawdziwych Par i nie byłoby to zbyt uczciwe. Mój pomysł jest taki, abyś spróbowała znaleźć (może po \"znajomych znajomych\") jakąś parę, która wprawdzie ma już fotografa, ale zgodziłaby się na sesję plenerową z Tobą:) zawsze to coś do pokazania i praca z \"prawdziwymi ludźmi\".

Gość ZAPROSZENIA ŚLUBNE TANIO
zdjęcia są prześliczne:) naprawde mi sie bardzo podobaja:)

Gość a okolice
Krakowa nie wchodzą w gre ? Ja mam ślub 18 kwietnia i byłabym zainteresowana :)

co do Krakowa - oczywiście istnieje taka mozliwość, prosze przede wszystkim o kontakt mejlowy na adres kwicia@tlen.pl:-)

Gość ulanowski.pl
Masz talent, foty są ok. Pracuj dalej, a myślę, że daleko zajdziesz.

Gość MagdaMa
ja bym z chęcią skorzystała z takiej oferty - tylko czy przyjedzie do Sosnowca? a co tam, napiszę i spytam :-)

Fotografia slubna wbrew pozorom jest bardzo trudna, niestety wiekszosc osobnikow ktora dochrapała sie lustrzanki zyje w przeswiadczeniu ze moze popełnic cały pakiet foto, pałakac sie chce kiedy ogladam portfolio osob ktore czesto dopisuja w ofecie - jestem profesjonalista itd, oprocz tego za trzeba mega zglebic aspekty techniczne, uzbroic sie w dobra lustrzankę ktora radzi sobie z trudnymi warunkami oswietleniowymi do tego bardzo jasne szkła, bo robienie fot slubnych z lampą to juz renesans, no chyba ze masz niski sufit...a w kosciołach to sie nue zdarza, do tego dochodzi oko i wyczucie ... fotografuje 10 lat i cały czas sie uczę, nigdy nie nazwałam sie profesjonalistką bo wiem ze to trudny kawałek, Dlatego Twoj pomysł z foceniem modeli jest z lekka niepowarzny, fotografujac slub jestes rzucona na gleboka wode, musisz byc szybka to nie jest sesyjka z modelka ktora mozesz powtorzyc, slubne foty w kosciele sa elementem ekscytacji i czegos w ri\\\\odzaju adrenaliny, to szybkosc spontanicznosc i olej w głowie, poniewaz sa to chwile nie do odtworzenia, mysle ze powinnas skorzystac z roli drugiego fotografa nauczysc sie od kogos podstaw, i primo zainwestuj w jasne szkło Pozdrawiam Ps Nie pisz ze jestes profesjonalna i dosciadczona bo w Twoim portfolio jest masa bledow im wiecej bedziesz miala pokory i swiadomosc tego ze popelniasz bledy bedziesz starala sie za kazda cene dojsc do doskonałaosc i bedziesz przez to coraz lepsza, ludzi ktorzy pisza ze sa profesjonalni wychodz z zalozenia i sa na tyle zajebisci ze juz niczego wiecej sie nie naucza, najgorsze co moze byc w tym fachu...

Gość Kolega blisko twojego fachu
Do basbass Oj kolego basbass jeśli kogo pouczasz to najpierw naucz się sztuki fotografii i podstawowych zasad rządzących fotografią które od momentu powstania fotografii kolorowej się nie zmieniły. Pisząc że teraz nie robi się zdjęć lampą błyskową pokazujesz że to ty masz tanią lustrzankę byle jaką lampę i nie wiesz na czym polega podstawowe pojecie w fotografii jakim jest temperatura światła , wybarwienie, wysycenie i głębią optyczna. Ty jesteś zwolennikiem cieni pod oczami, trupich kolorów i domyślnego wybarwienia zdjęć. Sylwetki młodej pary też prawdopodobnie są w domyśle. Chciałbym ciebie zobaczy u mnie w studiu jak robisz zdjęcia bez pampy błyskowej. Krytykując umiejętności innych którzy dopiero zaczynają fotografowanie nie ośmieszaj się że robisz już 10 lat zdjęcia. Pewnie jesteś z tych pseudo fotografów co to dają młodej parze kilkanaście zdjęć na papierze i setki na płycie. Setki zdjęć z których i tak masz problem wybrać te kilkanaście dobrych. Ale co tam, wkleisz na stałe zdjęcia na czarne albumowe kartki i album sam w sobie upiększy te twoje nowoczesne zdjęcia. Popisz sobie najlepiej o nowej modzie robienia zdjęć bez temperatury barwnej na forum dla fotografów ślubnych. Tam zapewne znajdziesz spore uznanie.

Mozliwosci najnowszych lustrzanek wysokie iso z mozliwoscia unikniecia szumow, jasna optyka, tak pracuje, lampa tylko w bardzo ciemnych wnetrzach koscielnych badz w domu weselnym skierowana w sufit... nie pisz mi o pracy w studiu, bo to inna bajka, temat kręcii się wokół reportazu slubnaego, wiem co to temperatura barwowa, polecam zobaczyc stronki najlepszych fotografow slubnych w Polsce, wszyscy oni błysku uzywaja w ostatecznosci, ech widze ze trafilam na kolejnego misia burczymuche ktory sobie dopisuje wprofilu \"profesjonalista\" przypnij sobie stałke ze swiatłem 1,2 i zrob kilka fot w kosciele na niedzielnym spacerze...polecam taką lekcję do odrobienia :) prezent dla Ciebie, patrz i sie ucz :D http://www.jeffascough.com/ Pozdrawiam

Gość Kraolina
oj już przestańcie;) każdy ma swoją wizje fotografii i nie potrzebne są tutaj takie uszczypliwe uwagi :) po pierwsze - kiedy się człowiek reklamuje trudno napisać ze jest się "nieprofesjonalnym", albo mało "doświadczonym". reklama ma zachęcać a i tak zdecyduje się na ofertę tylko tak Para która której spodobają się dotychczasowe fotografie.wiadomo że każdy fotograf jest świadom swoich uchybień,ale czy pisze się o nich podczas reklamowania swojej usługi?? lepiej zapisz się basbass na forum fotografów ślubnych i tam wyrażaj swoje opinie, tylko że tam trzeba pokazać również swoje zdjęcia;) a nie tylko oceniać cudze:)

ok, zwroc uwage ze ja się nie reklamuje, nie potrzebuje tego, jesli chodzi o uszczypliwe uwagi to jest to tylko odpowiedz dla Pana po fachu, z ktorym sie nie zgadzam ...wyjasniłam jak pracuje i dlaczego tak a nie inaczej, nie funkcjonuje na forum fotografow slubnych, ... generalnie moj post dotyczył kwici, poniewaz ja tez zaczynałam i wiem ze jest to drudna sprawa... Pozdrawiam

Gość jeszcze inny kolega po fachu
basbass nie tylko jesteś laik jeśli chodzi o zdjęcia ale i lejek jeśli chodzi o wypowiedzi. Dobry ubaw. Jak myslisz czy Canon Eos 1Ds optyka stała 1.2 L to dobry sprzęt??? Gościu weź poczytaj trochę literatury a dopiero pisz o robieniu zdjęć lampa błyskową. Odbij sobie swój mózg w kościele od sufitu na wysokości 20m lub na sali weselnej w kolorach iluminacji. Lampą wszyscy najbardziej utytułowani naświetlają tylko się na tym w przeciwieństwie do ciebie znają. Nie mieszaj jak nie masz o czymś pojęcia.