Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lusia-imadelko

Co Was denerwuje, gdy jesteście z wizytą u znajomych?

Polecane posty

Gość kjljghfg
a mnie wkurza to, że np. jak ja ich przyjmuje, to staram się podać do jedzenia coś więcej, oprócz paluszków, coś na ciepło, a niektórzy znajomi przyjmują nas tylko ciastkami...

Gość -m----
zxcvbn - hahaha mam tak samo, tylko, ze moj kot nauczony doswiadczeniem, jak sa goscie, to posiedzi z nami 10 minut, a pozniej wskakuje na najwyzsza szafke w lazience i siedzi tam tak dlugo dopoki goscie nie pojda

U mojego byłego chłopaka po imprezach zawsze była opróżniona do cna lodówka:O To się nazywa kultura.

Gość nie wypada
Byłam niedawno na imprezie u dalszej rodziny-typowa nasiadówka przy stole z wódką i masą jedzenia.Gwiazdą wieczoru był trzyletni syn gospodarzy-mały bezstresowo wychowywany potworek,który skakał po gościach i właził na stół. Chociaż na stole była masa jedzenia niczego nie tknęłam bo "dzieciątko"-określenie babci,pchalo brudne łapska do półmisków i wszystko było obmacane.

nie lubię: - włączonego telewizora - biegajacych, rozkrzyczanych dzieci - siedze a gospodarz wdeje sie z długa rozmowe telefoniczna

Gość pływaczka
mnie denerwują przeciągające się wizyty do późna

plywaczka----> oj zgadzam się! My mamy takich znajomych, którzy potrafili u nas siedziec do 3ej nad ranem!!! A nie byl to sylwester czy jakaś calonocna impra, tylko zwykle spotkanie. Przyjechali o 20ej, wyjechali o 3ej. Od północy kolezanka sie mnie pytała, czy czasem nie chce nam sie spać?? Masakra, mówię wam...A na dodatek nigdy nie zaprosili nas do siebie, chociaz mają warunki i mieszkają od nas rzut beretem. No i my teraz tez ich juz nie zapraszamy.

ja nie lubię odwiedzać mojej koleżanki,która mieszka z rodzicami,z siostrą,jej mężem i dwójką małych dzieci. Mimo,że mieszkanie jest duże,to zawsze jak przyjadę to siostra podrzuca dzieci koleżance do pokoju i wychodzi na to,że zamiast posiedzieć i pogadać,to my się dziećmi zajmujemy:)

Gość babulec-krogulec
chyba też jestem jakaś wiedźmowata, bo najbardziej wkurzają mnie rozwydrzone bachorki, które staja się gwiazdą wieczoru, przerywając każdą próbę nawiązania rozmowy i sciągając uwagę gości na siebie. Mam wtedy wrażenie, że jestem w gościach u tego brzdąca, a nie u np.koleżanki. po 2 - ciągłe "wiszenie na telefonie" pani domu też nie jest miłe dla gości po 3 - przeciągane do późna wizyty świadczą o zupełnym braku wyczucia sytuacji po 4 - też mam kota, uwielbiam sytuacje, kiedy po uprzedzeniu gościa,że kicia sama decyduje o tym kogo polubi, patrzę jak natrętny gość ze strachem cofa rękę przed "fukającym" zwierzakiem :) - ona otwarcie pokazuje, czy ktoś się jej podoba czy nie!