Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

pytanie odnosnie podkladow poporodowych

Polecane posty

w szpitalu w ktorym bede rodzic lekarze nie pozwalaja zakladac po porodzie majtek jednorazowych ani zadnych innych bo rana krocza dluzej sie goi . polozna powiedziala ze do szpitala nalezy zabraz 2-3 podklady poporodowe........wydaje mi sie ze to zdecydowanie za malo.Bede lezec zalozmy 3 dni,bede krwawic i tylko 2-3 maja mi wystarczyc? co ile zmienialyscie taki podklad? bo kazdym zabrudzeniu? niewyobrazam sobie lezec bez majtek,bede musiala co chwile kontrolowac moj podklad czy przypadkiem nie jest zabrudzony!

Gość raczej z 2-3 opakowania
;)

Ja wzięłam pakę podkładów i tak mąż dowiózł kolejna/5dni w szpitalu/.Obficie krwawiłam,ale może to tez wina tego,że miałam oststecznie robione cc...2czy 3 mogą wystarczyć na pól dnia.Ja miałam też majtki jednorazowe

Gość emilcia79
w szpitalu w ktorym ja rodzilam dostawalismy lignine i ja sie zmienialo mniej wiecej co godzine mi tez w szkole rodzenia mowili ze majtek nie wolno ale ja i tak wzielam jednorazowe no i kupilam takie wielkie podpaski z belli :) jak wstawalam to zakladalam majtki a jak lezalam to je zdejmowalam wlasnie dlatego zeby rana po nacieciu sie lepiej goila. polecam ci tez tantum rosa to jest taki proszek musisz go rozpuscic w wodzie i spryskiwac tym krocze naprawde duza ulga :) maz mi przyniosl taki spryskiwacz do kwiatow i to przelalam wlasnie do tego, naprawde rewelacja wszystkie dziewczyny odemnie z sali tak robily