Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ksiegowej dzwonie

czy dzieciece obuwie z RESERVED jest dobre??

Polecane posty

Gość do ksiegowej dzwonie

ktos wie?

Gość Mama synka22
zimowe wyprzedaze cie kusza? moim zdaniem lepiej dolozyc kilka zlotych i kupic porzadne buty np w bartku. reserved ma bardzo dobre jakosciowo ubrania ale co do butów to nie mam tego samegoz dania.

moim zdaniem są bardzo twarde. Ja zazwyczaj kupując buty nie patrzę na firmę tylko na to z czego są wykonane, jak wykończone, jaki fason i czy w odpowiednich miejscach miękkie. czasem buty tej samej firmy a diametralnie różne i jedne są super a innych w życiu bym nie kupiła.

Gość mamuskadwójki
Bartki wcale nie sa taki super, moje dziecko wewnetrzne szwy nad palcami poobcierały, poxniej zaczelam dokladniej ogladac buty tej firmy i wiele z nich mialo wewnetrzne szwy niczym nie zabezpieczone. teraz jestem madrzejsza i tez nie patrze na firme tylko na to czy sa miekkie i z czego wykonane, no i sztywna pieta dla mlodszego dziecka. starszej córce kupilam ostatnio buty w reserved i jestem zadowolona, ona tez.

Gość cudowna123
TE bartki sa przreklamowane ,moj syn po spacerze ma zimne nogi a buty mialy byc cieple no bo zimowe.

nie patrz na firme tylko na wykonanie idz zdzieckie przymierz ja rowniez bartka nie polecam